Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 KamerMod - GM #2

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ! Mam pytanie.. a mianowicie czy jest jakiś sposób aby 3/4 konta włączyć aby bociły przez kamermoda i żeby nie miały one żadnego powiązania między moim głównym kontem, aby nie dostało ono bana w wypadku zbanowania któregoś z tych 3/4 kont?

Opublikowano

I co wtedy jeżeli jedno z kont zostanie zbanowane a jest na innym e-mailu niż moje główne to główne konto nie otrzyma bana?

Opublikowano

I co wtedy jeżeli jedno z kont zostanie zbanowane a jest na innym e-mailu niż moje główne to główne konto nie otrzyma bana?

W 90% przypadkach ban przychodzi na e-mail, więc jeżeli bocisz na kilku kontach, to zablokują 1. Istnieje szansa, że zablokowane zostaną wszystkie poprzez adres ip, jednakże rzadko się tak dzieje. ;-)

Opublikowano

Zaraz mylisz sie ;)

Sam kiedyś dostałem bana po ip na wszystkie konta, tak zdarzyło się tylko raz.

Zazwyczaj bociłem przy 10 kontach i były one banowane pojedynczo, więc wiem co mówię. ;)

A zrobienie takiego np. 30 lv to kilka h bocenia.

Opublikowano

Aby nie bylo bana robisz tak : Bot--->Postac A-------->Postac B---------->Twoja postac tak handluj to nie dostaniesz bana, boce juz na tbd od paru miesiecy:) Ban na ip mozna dostac jezeli nie mieszkamy w polsce jesli w Pl to nie moga poniewaz moze byc stycznosc ip czyli "banowanie niewinnych" , jesli caly blok np 50 ludzi ma ten sam interent np radiowke to czemu 50 ludzi ma dostac bana :) 

Sam kiedyś dostałem bana po ip na wszystkie konta, tak zdarzyło się tylko raz.

Zazwyczaj bociłem przy 10 kontach i były one banowane pojedynczo, więc wiem co mówię. ;)

A zrobienie takiego 30 lv to kilka h bocenia.

Dostales bana poniewaz handlowales i wtedy te konta byly powiazane jesli zrobisz moja metoda to oni nie maja prawa dac ci bana pozdro 500kk wlasnie uzbieralem 3 boty dostaly bana 3 dalej lataja moj main 85 lvl dalej stoi bez bana.

Opublikowano

Aby nie bylo bana robisz tak : Bot--->Postac A-------->Postac B---------->Twoja postac tak handluj to nie dostaniesz bana, boce juz na tbd od paru miesiecy:) Ban na ip mozna dostac jezeli nie mieszkamy w polsce jesli w Pl to nie moga poniewaz moze byc stycznosc ip czyli "banowanie niewinnych" , jesli caly blok np 50 ludzi ma ten sam interent np radiowke to czemu 50 ludzi ma dostac bana :)

Nie chodzi mi o bana na IP, nie czytasz ze zrozumieniem. Chodzi mi o ban na konta, gdzie powiązaniem jest adres IP.

Opublikowano

Mam jeszcze 3 boty po 20k minut ktore chodza 24/7 i po logach a ni nic nie ma bana tylko jesli ktos mnie zglosi :)

No to jest logiczne ze jak na tym samym mailu to ze dostanie ban na kazde konto.

Opublikowano

Mam jeszcze 3 boty po 20k minut ktore chodza 24/7 i po logach a ni nic nie ma bana tylko jesli ktos mnie zglosi :)

No to jest logiczne ze jak na tym samym mailu to ze dostanie ban na kazde konto.

On tego nie wie, dlatego to napisałem.

Dostales bana poniewaz handlowales i wtedy te konta byly powiazane jesli zrobisz moja metoda to oni nie maja prawa dac ci bana pozdro 500kk wlasnie uzbieralem 3 boty dostaly bana 3 dalej lataja moj main 85 lvl dalej stoi bez bana.

Nie chodzi o handlowanie.... nieważne czy handlujesz czy nie, ja wywalałem rzeczy na ziemie, ewentualnie yang przez inne postacie tak jak TY. Po prostu masz szczęście i tyle w temacie. ;)

Nie ma roznicy czy handel czy wywalanie na ziemi wszystko zapisuje sie w bazie danych :)

No co Ty nie powiesz... :P

Opublikowano

Nie ma roznicy czy handel czy wywalanie na ziemi wszystko zapisuje sie w bazie danych :)

Wiem o tym doskonale sam sprawdzalem kiedys w mysql po za tym jesli robisz moim sposobem przez postacie nie ma szansy na bana :)

Opublikowano

Pierdolenie o dupie maryny, banów na ip na plu nie ma, sa powiązania na adresy e mail / handel.

W msqlu nie znajdziesz itemów które wyjebałeś na ziemie, hackshield skanuje codziennie o 13:11 jeżeli to Cie nie złapie to możesz se bocic w nieskonczoność.

Tak jak by ktoś wyjebał free items i ty bys zlapal i za to bana dostał #beka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...