Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geanie Na Priv.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pewien problem, zawsze grałem tylko na metinie PL a teraz chciałbym spróbować priv ale widzę te wszystkie serwery i mam jeden problem... Kompletnie nie wiem jak tam wejść! Czy mógłby ktoś spokojnie mi wyjaśnić o co w tym wszystkim chodzi? Chciałbym zagrać przykładowo na tym serwie http://www.mpcforum.pl/topic/123120-triadicanet-247-serwer-dedykowany/ Kto mógłby mi powiedzieć co muszę zrobić żeby zagrać?;P Proszę o pomoc, a nie zwyzywanie mnie od noobów, głupoli itd. Nie jestem dzieciakiem, tylko szukam informacji ;] Każdy miał kiedyś swoje początki ;]

Opublikowano

Dzięki Seba masz + BlueBlueSky to jest ten patcher tak? Mam zainstalować normalnego metina z roku 2008 wkleić ten patcher i też bzie działać?

Opublikowano

Jeśli chciałbyś grać na serwerach hamachi to musisz pobrać :

Hamachi [najnowsze]

To jest ukryta treść, proszę

Metin2:

To jest ukryta treść, proszę

Jak już to masz to musisz dołączyć do sieci hamachi (są z reguły podawane w reklamie serwera w dziale Metin2-Publikacje Serwerów) No i jeszcze spolszczenie (Też jest podawane w reklamie)

Jeśli pomogłem daj +sik :)

Nie chce mi się szukać pliku z moją sygną jak znajdę to wkleję ;) Pozdro&Poćwicz D&G