Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Left 4 Dead 2?

Sℓαѕнєя_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie.. Czy Left 4 Dead 2 zadziała mi na moim sprzęcie ? 

Procesor : Intel[R] Pentium[R] 4 CPU 2.80GHz  32bit

Pamiec RAM : 3,43 GB

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 8400GS   512MB

Windows 7 Home Premium

Proszę o odpowiedź, bardzo mi zależy. Dzisiaj chciałbym sobie kupić lecz nie wiem czy mi zadziała bez lagów. 

Daję limit LIKE !

Opublikowano

Nie wiem czy panowie odpowiadający u góry zapoznali się z techniczna strona karty graficznej. Ja osobiście zapoznałem się i karta wydaje mi się słaba... Nie chce mówić tego z pełnym przekonaniem lecz myślę że strona mnie nie okłamała... Więc Jak? Left 4 Dead 2 pojdzie ,ale DayZ ;/ (przy DayZ wydaje mi się że możesz mieć małe problemy

PS: Jest to moje osobiste zdanie więc proszę podejść do tego z dystansem szczególnie że odpowiedzi się różnią.

Opublikowano

Nie wiem czy panowie odpowiadający u góry zapoznali się z techniczna strona karty graficznej. Ja osobiście zapoznałem się i karta wydaje mi się słaba... Nie chce mówić tego z pełnym przekonaniem lecz myślę że strona mnie nie okłamała... Więc Jak? Left 4 Dead 2 pojdzie ,ale DayZ ;/ (przy DayZ wydaje mi się że możesz mieć małe problemy

PS: Jest to moje osobiste zdanie więc proszę podejść do tego z dystansem szczególnie że odpowiedzi się różnią.

Rozumiem, a jak wymienię procesor na 2 rdzeniowy będzie lepiej ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...