Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 UT, nie znajduje przeciwnika.

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie wiem czy to normalne ale nie znajduje mi przeciwnika. Próbuję tak od godziny i nic. Dziś zakupiłem fifę, pograłem kilka meczy, zrobiłem kilka złotych kart i nie może nikogo dobrać ;/ O co chodzi?

4043121350.png

Opublikowano

W Originie jestem online. Co do EA to nie wiem za bardzo o co Ci chodzi. Mogę latać tam po różnych trybach i przeglądać okna transferowe innych graczy. Widzę tez np. ile graczy aktualnie szuka przeciwnika do 1v1.

Inne tryby online też nie działają.

4043121350.png

Opublikowano

Nowe konto origin i nie mam znajomych. Własnie udało mi się rozegrac mecz i już wyszukuje przeciwników tylko jest albo "Utracono połączenie z przeciwnikiem" Albo "przeciwnik opuścił..."

4043121350.png

Opublikowano

Nowe konto origin i nie mam znajomych. Własnie udało mi się rozegrac mecz i już wyszukuje przeciwników tylko jest albo "Utracono połączenie z przeciwnikiem" Albo "przeciwnik opuścił..."

Zdecydowanie wina leży właśnie po tym, że jest mało graczy. Też niedawno zakupiłem dopiero oryginalną część gry. Połączenie z przeciwnikiem często jest przerywane z powodu takiego, że połączenie między wami jest za słabe, albo po prostu wychodzi on. Postaraj się w godzinach wieczornych, w 8 lidze + już tego problemu nie ma. Obecnie jestem po paru dniach gry, parę lig wyżej i nadal mi się zdarzy to co Tobie, jednak rzadziej. W 7 lidze praktycznie już rzadko mi się to zdarza :)

55272530774144763000.png

Haende aka Handsome

->> When I fall asleep :v <<-

Opublikowano

Nestlee , chcesz to możemy sobie popykać razem :D .Mam fife tydzień ale wybiłem się już do 5 ligi aktualnie mam 4 pkt .

Podaj mi na PW swój Origin lub masz mój: Archiv2

212z9rs.jpg

Opublikowano

Muszę się jeszcze wiele nauczyć zanim zacznę grać z bardziej doświadczonymi ale dzięki za propozycję ;) Zapro oczywiście leci.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...