Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana adresu email

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Napisałem w sobote do supportu WG o zmianę e-mail podałem informacje i było dobrze. Koleś z WG napisał:

W związku z tym, że jesteśmy gotowi do zmiany adresu email, prosimy o ostateczne potwierdzenie, iż ma być to adres ***

Następnego dnia napisałem do nich i czekam.

Niestety kilka godzin później pisze:

Prosimy jednak pamiętać, że czynność ta jest wykonana w drodze wyjątku i bardzo mało prawdopodobne jest by mogła powtórzyć się ona w przyszłości. Aby móc Tobie pomóc musimy najpierw ustalić, że jesteś prawowitym właścicielem konta.

Czytam, czytam i nie zrozumiałem tego zdania:

Dlatego też przyślij proszę  zrzuty ekranu przedstawiające dowody płatności (w przypadku telefonicznych zrzut ekranu billingu numeru ze strony operatora telefonicznego) 

Dokonałem płatności tylko raz (kupiłem 210 golda za pomocą SMS) i wiem tylko tyle, że mam wejść na stronę heyah (mojego operatora telefonicznego) i zrobić zrzuty ekranu. Problem w tym, że ja nie mam zielonego pojęcia gdzie jest historia płatności na stronie heyah. Jeśli ktoś wie, prosiłbym o odpowiedź.

Pozdrawiam,

MackoG33

Opublikowano

Płatność jest na stronie jakiejś tam odpowiadającej za te sms'y, musisz tak podać swój nr tel i dostaniesz bilingi.

Opublikowano

Znalazłem. Ale jest kolejny problem. Pokazuje tylko maj i czerwiec, a ja to kupowałem rok temu, albo jeszcze dawniej..

Opublikowano

Hmm... Napisz to do supportu. Możesz też podać kody bonusowe które wpisywałeś.

Opublikowano

Hmm... Napisz to do supportu. Możesz też podać kody bonusowe które wpisywałeś.

Właśnie im pisze wysyłając dodatkowo zrzuty ekranu. Kody bonusowe już im podałem na początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...