Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program z mailem do GW2

Bizuma75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam nietypową sytuację.. otóż w GW2 gram od czasu do czasu ,nie za dużo ,a powiedział bym ,że nawet baaaardzo mało ,wczoraj chciałem sobie pograć ,ale tu pojawia się mój problem gdyż nie dostaję maila ,który jest potrzebny do potwierdzenia podczas logowania ,dostawałem go zawsze(gdyż mam zmienne IP). Poczte mam na Interi. Tutaj pojawiają się moja 2 pytania : po 1,czy ktoś wie ,co można zrobić aby ten mail zaczął przychodzić?(dodałem wszystkie adresy ArenaNet do zaufanych,aby mieć 100% pewność ,że przyjdą i nic) . i moje 2 pytanie: Załóżmy ,że maile już nie będą dochodzić i tak,nie wiadomo co się stało więc czy istnieje może w GW2 jakis system,co należy robić ,jeżeli NIE MAM DOSTĘPU do swojej poczty?(pudełko z grą,tzn serial itp mam,więc może poprostu uznał bym ,że "nie mam dostępu do tego maila" i przypisał nowy",ale nie wiem nawet czy jest taka możliwość i jak z niej skorzystać )  

z góry dziękuję za pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

E-mail powinien już Ci dojść patrząc na datę tematu, lecz jeśli to czytasz i nadal masz problem zalecam wysłać krótką rozprawkę do supportu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...