Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Solo toper za 4800IP

Tomosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zastanawiam się nad kupnem solo topera. Do wyboru mam Jarvana IV, Irelię, Yoricka, Vladimira lub Rumble. Kogo polecacie kupić?

Opublikowano

Polecam irelke, j4 też niezły, ale lepiej sprawuje się na jungli. Ogólnie mam wszystkie ale yoricka nie polecam, zniszczysz nim enemy topa praktycznie zawsze i ult dobry jak twoj adc/mid robi dmg ale szybko się nudzi.

Opublikowano

Irelka dobra tak jak @Night1234 napisał

Czasami widuję Vladimira i ludzie dobrze sobie nim radzą. Wiesz, najlepiej jakbyś sobie pożyczył od kogoś konto i sprawdził, bo jakaś postać może być OP ale nie dla każdego.

­

809131449509880369478.gif
Pomocnik
Opublikowano

Irelia jest op, ale ostatnio mialem polaczka "boba" ktory wlasnie ta postacia przegral na shaco top. GG

Opublikowano

Dawno nie widziałem Vladimira na topie.
Polecam Renektona/Irelie dosyć łatwe championy, które są wstanie łatwo wygrać Lane Phase :)

Saitoshi_eune_412_2_logo.png

Opublikowano

Jarvan IV:

-fajny ult

-flaga plus q dziala bardzo dobrze

-spowolnienie na w

-dobry w jungli

-fajny dmg zadaje pzy odpowiednich itemach a i full tank sie sprawuje prawilnie

Opublikowano

Czesto w sezonie 2 grywalem rumble i polecam na takich bochaterow jak jax itp chodzi tu o tych, ktorzy walcza wrecz. Na dystansowych jest gorzej, rumble nie daje rady, a dustansowy bochater na lini jako przeciwnik ze stunem lub spowolnieniem to dopiero wyzwanie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...