Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież PSC a kara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko ludki, szybko i na temat. Czy moge mieć przypał za to, że jakiś frajer odda mi dobrowolnie PSC 40zł za to, że niby mam mu dać konto w grze? 

sam jestes frajer do tego bez zadnych zasad zwykly cwel ktory robi walki za 40zl ch*j w dupe takim jak ty

zycie cie nauczy

nic ci nie grozi

Opublikowano

sam jestes frajer do tego bez zadnych zasad zwykly cwel ktory robi walki za 40zl ch*j w dupe takim jak ty

zycie cie nauczy

nic ci nie grozi

Już mnie życie nauczyło, że nie ma czegoś takiego jak karma oraz, że być uczciwym raczej nie popłaca.. 

Opublikowano

Dostaniesz 10 lat i 100 000 zł grzywny, a tak serio to nic ci nie zrobią, bo od 250 zł jest przestępstwo niżej wykrocznie, ale to nie zmienia faktu, że jak typ cię zgłosi na psy to będzie sprawa w sądzie jak cię znajdą w co wątpie

Opublikowano

Dobra można close, już jest po

PS. Miałem spine, bo chwile po ''transakcji'' wbiła mi na chate psiarnia :D Jednak przyszli tylko ogarnąć czy tata jest zdrowy psychicznie bo posiada broń 

Opublikowano

Z tego co wiem na policję można iść w sprawie kradzieży powyżej 250-300 złotych. Więc nic Ci nie grozi.

Nie dziwcie się że chłopak szuka sposobu na kasę bo taki jest ten kraj... taka Polska. Trzeba sobie jakoś radzić fakt że jest to nie uczciwe ale to już Ci co dali się oszukać powinni uważniej podchodzić do takich ofert sprzedaży.

Pozdrawiam.

v4i4.jpg

Opublikowano

A jakbym tak ojebał kilka osób gdzie łączna suma przekroczy te 250-300zł? To się łączy czy nie?

Musieli by się w kilka osób zgadać i razem sprawę założyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...