Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć język z klienta gry?

xMAKOPx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawie wam sposób na usunięcie któregoś z języków:

Po pierwsze rozpakujmy root i znajdźmy uicharacter.

W uicharacter szukamy tej linijki:

SHOW_LIMIT_SUPPORT_SKILL_LIST = [121, 122, 123, 124,  126, 127 , 129, 128, 131, 137, 138, 139, 140]

Gdy już to znajdziemy to usuwamy zbędne id:

Id języków:

Jinno:128

Chunjo:127

Shinsoo:126

Gdy już to zrobimy to pakujemy root i wrzucamy do klienta.

Pozdrawiam

Możliwe że taki poradnik się już pojawił ale ja napisałem go dla osób które dopiero zaczynają zabawę z edycją klienta.

Opublikowano

Zaraz się rzuci na Ciebie fala hejtu od speców, ale teraz się z nimi zgodze bo jednak trochę przesadziłeś, zwykle się nie czepiam o to, że tut jest bez sensu, ale akurat ten jest bez sensu. xD

Myślę, że osoby robiące serwer nie mogą być na tyle głupie, żeby do tego nie dojść (nawet początkujące), czasami lepiej nawet nad taką głupotą warto posiedzieć dłużej niż od razu szukać tuta. Dlaczego?

Otóż dlatego, że niektórzy nie umieją myśleć, a warto sobie to wyćwiczyć, na prawdę się przydaje.

Opublikowano

Zaraz się rzuci na Ciebie fala hejtu od speców, ale teraz się z nimi zgodze bo jednak trochę przesadziłeś, zwykle się nie czepiam o to, że tut jest bez sensu, ale akurat ten jest bez sensu. xD

Myślę, że osoby robiące serwer nie mogą być na tyle głupie, żeby do tego nie dojść (nawet początkujące), czasami lepiej nawet nad taką głupotą warto posiedzieć dłużej niż od razu szukać tuta. Dlaczego?

Otóż dlatego, że niektórzy nie umieją myśleć, a warto sobie to wyćwiczyć, na prawdę się przydaje.

Czekaj czekaj. Nikt nic nie napisał, a ty już się 'z nimi zgadzasz'? Dalej sam wychodzisz na opisanego przez ciebie speca. Hipokryta?

Opublikowano

Czekaj czekaj. Nikt nic nie napisał, a ty już się 'z nimi zgadzasz'? Dalej sam wychodzisz na opisanego przez ciebie speca. Hipokryta?

Wiesz tyle siedzę na tym forum, że mogę przewidywać pewne zachowania niektórych osób, które są durne i bardzo chamskie w stosunku do innych.

Opublikowano

@Thar3l bd tą durną osobą i k***a powiem : 

Ja p******e !

Zaraz ludzie przestaną myśleć i bd k***a Ctrl + c, Ctrl + v.

Zresztą już tak prawie jest :D 

Co do poradnika opisz go jeszcze bardziej bo nie rozumiem 8S

derin.png

Opublikowano

@Thar3l bd tą durną osobą i k***a powiem : 

Ja p******e !

Zaraz ludzie przestaną myśleć i bd k***a Ctrl + c, Ctrl + v.

Zresztą już tak prawie jest :D

Co do poradnika opisz go jeszcze bardziej bo nie rozumiem 8S

Hehe, no nie powiem, że jest inaczej, bo tak jest - niestety, ale nie ma po co się bulwersować i pisać coś w stylu "ja p******e debilu po c**j taki tutorial" ALBO ogółem być chamski dla rówieśników na forum. Żeby nie było, że mówię, że każdy jest durny i chamski. ;)

top.

A dodając nowe królestwo to wystarczy dodać tam id królestwa czy jak i gdzie są ikonki królestw, takie jakie są tam w skillach pasywnych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...