Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie chce mi się włączyć.

Mickey2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, że minecraft mi się nie uruchamia tzn włączam ikonke mc odpala sie okno cos tam się ładuje kikam play i nic się nie włącza być może mam za słabego laptopa java stery wszystko jest

Windows 8 pro 32-bitowy

Procesor: AMD E-240 Processor 1.50 GHz

Ram: 2 gb

Karta graficzna AMD Radeon HD 6250 1gb

Opublikowano

Wyłącz proces Javy w menadżerze ;-; potem spróbuj zagrać i powiedz jaki efekt :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Wejdź w zakładkę "Development Console" i kiedy skończy się ładować, wklej to co tam się wyświtlało ;)

Zostaw "Lubię to"!

Ilość postów:   10   50   200   1000  5000

Ilość polubień:   2   10   50   200   1000

Ilość godzin na forum:   1   5   20   100   500

Opublikowano

Moze to byc wina Windows 8, Minecraft tam dziwnie chodzi sa problemy itp. To moze byc wina systemu.

sygnaturka.png
Opublikowano

Odpal minecrafta jako administrator, sprawdź czy masz aby na pewno zainstalowaną najnowszą wersję javy bo to jest jedna z najważniejszych rzeczy jeżeli chodzi o minecraft'a.

Opublikowano

Ustaw zgodność z Windows XP. Jeżeli to nie podziała, winowajcą nadzwyczajnie w świecie będzie Windows 8 bądź Java w co szczerze mówiąc wątpie.

cześć, elo, siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...