Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mogę zmienić w mojej postaci?

MaciejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siłę możesz jak na razie leciutko odpuścić, ładuj w pozostałe ale najlepiej dbać o intuicję bo naprawdę uniki przydają się!

Bez wspomagaczy daleko nie zajedziesz, dokup wspomagacz misji i będzie ok!

Nie wyrzucaj oponek w błoto, nie ma sensu kupować wszystkich przedmiotów za tą walutę bo naprawdę będzie Ci ciężko!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Siłę możesz jak na razie leciutko odpuścić, ładuj w pozostałe ale najlepiej dbać o intuicję bo naprawdę uniki przydają się!

Bez wspomagaczy daleko nie zajedziesz, dokup wspomagacz misji i będzie ok!

Nie wyrzucaj oponek w błoto, nie ma sensu kupować wszystkich przedmiotów za tą walutę bo naprawdę będzie Ci ciężko!

NIe mam zamiaru kupić WSP na misje sam trening i ataki na ludzi :)

Opublikowano

NIe mam zamiaru kupić WSP na misje sam trening i ataki na ludzi :)

Tak więc życzę powodzenia że w drużynie, prędzej czy później któryś to zobaczy i Cię wyrzucą! :) (jest to wymagane!!!) I nawet nie przesadzaj że wspomagacz na misję jest taki drogi na twoim poziomie... napisałem post by Ci pomóc... cóż, jeszcze raz powodzenia.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Tak więc życzę powodzenia że w drużynie, prędzej czy później któryś to zobaczy i Cię wyrzucą! :) (jest to wymagane!!!) I nawet nie przesadzaj że wspomagacz na misję jest taki drogi na twoim poziomie... napisałem post by Ci pomóc... cóż, jeszcze raz powodzenia.

Znalazłem bardzo fajną drużyne i typek ma 28 lv staty po 600-700 po prostu robi to co ja też nie ma wsp na misje :)

Opublikowano

Znalazłem bardzo fajną drużyne i typek ma 28 lv staty po 600-700 po prostu robi to co ja też nie ma wsp na misje :)

Ale tak szczerze co Wam zaszkodzi kupić tego wspomagacza? Wydaje 2k i macie z głowy a daje naprawdę dużo...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Ale tak szczerze co Wam zaszkodzi kupić tego wspomagacza? Wydaje 2k i macie z głowy a daje naprawdę dużo...

Po co mam kupić wsp na misje jak i tak ich nie robie.

Nie widzę sensu ;)

Opublikowano

Po co mam kupić wsp na misje jak i tak ich nie robie.

Nie widzę sensu ;)

Naprawdę nie robisz misji? To jest najważniejsze co może być... jak ty w ogóle wbijasz poziomy? ;____;

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Naprawdę nie robisz misji? To jest najważniejsze co może być... jak ty w ogóle wbijasz poziomy? ;____;

Kto mówi o wbijaniu poziomów chcę mieć staty na 10 lv po 400-500 a lv mi rośnie przez to że czasem się zapomne i wbije na następny raz w h-z zazwyczaj loguję się co 2-3 dni.

ostatnio był event który mi dał dużo expa

Opublikowano

Dobra, dobra... już nic nie mówię..

Widzę że nowy w HeroZero wie więcej od 2 letniego stażysty... whatever...

Życzę powodzenia.

Pozdrawiam.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Dobra, dobra... już nic nie mówię..

Widzę że nowy w HeroZero wie więcej od 2 letniego stażysty... whatever...

Życzę powodzenia.

Pozdrawiam.

Cooo nowy nie żartuj sobie to jest moje konto na PL6 nie wiem czy wspomniałem ja mam konto na Pl3 http://scr.hu/231z/29ojp

Opublikowano

Cooo nowy nie żartuj sobie to jest moje konto na PL6 nie wiem czy wspomniałem ja mam konto na Pl3 http://scr.hu/231z/29ojp

To po jakie licho zakładałeś ten temat? Skoro wiesz jak grać, nawet wiesz więcej ode mnie... Ja swoje poprzednie zdanie wyraziłem, powiedziałem co powinieneś robić tak więc, kończę konwersację i mam nadzieję że dasz sobie radę! :)

Powodzenia jeszcze raz...

1367996595-U582588.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...