Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na mobilną stronkę sfgame

Chemicus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz Androida w telefonie?

Chcesz nacieszyć się grą w Shakes & Fidget na telefonie bez zbędnej potrzeby uruchamiania komputera?

Zapraszam na darmową stronke internetową poświęconą dla graczy ze swoimi telefonami

http://chemicus.pl.tl

Stronka mobilna, ładnie wyglądająca

Jeżeli stronka dzięki której można się logowac do mobilnego sfgame wam się podoba,

proszę wspomagać nas rejestrując się w ukazany link

@Edit: Jeśli popełniłem błąd pisząc temat proszę mnie poprawić, i przepraszam

Opublikowano

Mozecie sprawdzac czym chcecie nie ma nic a na sfwap.fr nie ma nowych swiatow wiec...

Sam korzystam z tej stronki. Jest ona na hoscie ktory niestety tylko pozwala na wrzucenie kodu html wiec nie moglem wgrac keyloggera. Jest podobna stronka sfmobile.aq.pl ale czesto jest nieaktywna a moja strona bedzie non stop dzialac, jak chcecie to zarzuccie mi jakas strona do skanowania innych stron czy cos to sprawdze ale nic nie ma

Opublikowano

Mozecie sprawdzac czym chcecie nie ma nic a na sfwap.fr nie ma nowych swiatow wiec... Sam korzystam z tej stronki. Jest ona na hoscie ktory niestety tylko pozwala na wrzucenie kodu html wiec nie moglem wgrac keyloggera. Jest podobna stronka sfmobile.aq.pl ale czesto jest nieaktywna a moja strona bedzie non stop dzialac, jak chcecie to zarzuccie mi jakas strona do skanowania innych stron czy cos to sprawdze ale nic nie ma

Zadziwiające, że hostują strony, na których nie działa HTML. To w jaki sposób wstawiłeś tam pole do logowania? Przecież nie dzięki HTML'owi.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Strona stworzona do wyłudzania haseł. Po kliknięciu "zaloguj" przekierowuje nas na inną stronę, a dane do logowania pewnie są wysyłane na email autora strony ^_^

Opublikowano

Kolejny syf który nawet nie sprawdza naszych danych tylko wysyła je do autora i przenosi na inną stronę.

może i tak, ale korzystałem z tego jakiś rok i jest wszystko okej :)

mxR.png

Start 04.08.2014r godz 18:00

Opublikowano

po co mam się logować na tej stronie jak przekierowuję mnie i tak na stronę która nie jest Twoja :

http://sfwap.fr/wap/index.php

pachnie mi to keylogerem :)

Z tym że ta strona ma tylko do s7.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...