Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reported for verbal

HyperVTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo dostalem teraz info ze dostalem reporta za verbal abuse gdzie nawet nic nie pisalem na czacie o.O cos mi grozi?

Jeśli ciągle tak będzie to możliwe, że będzie wykroczenie na x games, 4 minuty / wiadomość.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ale za co k***a mam bana dostac jak nic nie pisalem na czacie zaoralem gre 19/2 yasuo roamowal dawame kille bylem przyjazny bo oddawalem buffy o.O ?

z

Opublikowano

Ale za co k***a mam bana dostac jak nic nie pisalem na czacie zaoralem gre 19/2 yasuo roamowal dawame kille bylem przyjazny bo oddawalem buffy o.O ?

Jakiś pojeb z enemy mógł cię zreportować bo zazdrości, bo przegrał.

Opublikowano

Ja dostaję słusznie za flame, a czasem nawet jak nic nie piszę, bo mam ten ban na czat to dostaję i miałem na 5 gier, a teraz na over 40. Czasem po prostu idiota jakiś reportuje bez powodu. Pewnie dostaniesz ban na czat na ileś tam gier :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przeżywasz jak mrówka okres :D spokojnie ja dostałem z 3 pod rząd i dużo mi nie zrobili. Dostaniesz tak jak wyżej piszą MAKSYMALNIE blokadę na kilka gier, ale to mało prawdopodobne. O banie możesz zapomnieć xD

Specjalista
Opublikowano

Raz mialem tak ze flejmilem ale przestalem, po tygodniu nie flejmienia dostalem muta na 12gier, ok nalezy mi sie, teraz nic nie pisze (chyba ze baron itp) Ok zostalo mi chyba jeszcze 3 gry z mutem i nagle komunikat ze zostaje zmutowany na 15gier ;_;

Opublikowano

Nie martw się, ja dostałem kiedyś reporta od kolesia za nieoddanie blue (był 0/6 na midzie), a report za verbal abuse o.O A potem blokada na 5 gier.. Idiotów jest pełno.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jeden to tam gówno. Jak dostawać będziesz często raporty albo wkurwisz Rito to moszna dostać bana. Ja dostałem przez to drugie perma xD  To że te pederaści reportujo to nie znaczy że przez obelgi, czasem zazdroszczo że zajebiście grasz albo coś.... debili w pizdu i jeszcze więcej nie zaradzisz :P Od jednego reportu się żyje, nie przejmuj się na razie.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...