Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrego hostingu - jaki polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jaki byście polecili host? Mam teraz na pukawce ale z ich końcówką maxc.pl czasem serw ma unkown host więc nie wiem jeszcze.

Fiberhost też jest dobry, ale ostatnio nie miałem tam serwa. Craftserve odpada bo za drogie.

Host ma być przede wszystkim dobry, ale też bez przesady z ceną. Tak, aby 50 slotów mi utrzymał na poziomie bez lagów z ok. 30 pluginami :D

Opublikowano

Polecam bardzo www.sored.pl fajny hosting, daje ci stronę serwer teamspeak3, i serwer Minecraft ;)

sygnaturka.png
Opublikowano

https://lvlup.pro/ 

Najlepszy, daje naprawde duze mozliwosci :D

Pozdrawiam FeZIo :)

@1361622928-U485574.pngFeZIo tak tylko jest jeden haczyk ramu jest za mało do ilości slotów 40 slotów i 2GB ramu sprzedawali o.O  jak ci wbije 40 osób i masz 30 pluginów to "szlak trafi" :P

@Biumrk ja osobiście polecam fiberhost.pl ofertę lava 2.0 (bez limitu ram) tam jak dojdziesz nawet do 8GB ramu to ci dalej serwer działa :)

Opublikowano

lvlup.pro

Tani, przyjemny, dużo slotów, spoko ilość RAM, Własny Item Shop, Własna Mapa Serwera, Wybieranie slotów, ile chcesz, ile serwer uciągnie. Polecam! :P

image.png

Opublikowano

Jeżeli masz tylko problemy z unkown host, a masz własną domenę to przekieruj DNS, Zaraz nagram poradnik i go tu wrzucę.

//EDIT

Zepsuło się [media]

łap link - https://www.youtube.com/channel/UCcG6QsiAXM_VkXWx1Kwc9Cw

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...