Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon zablokowany wzorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś bawił się moim telefonem (xperia s) i wpisał 20 razy zły wzór.. Teraz telefon prosi mnie o podanie odpowiedzi an pytanie albo hasła na meila. Jestem na 100% pewny że podaje dobre hasło i na 99% że podaje dobrą odpowiedź a i tak pisze, że źle. Jakieś porady?

Opublikowano

Ktoś bawił się moim telefonem (xperia s) i wpisał 20 razy zły wzór.. Teraz telefon prosi mnie o podanie odpowiedzi an pytanie albo hasła na meila. Jestem na 100% pewny że podaje dobre hasło i na 99% że podaje dobrą odpowiedź a i tak pisze, że źle. Jakieś porady?

Hard reset ew. możesz iść do jakiegoś serwisu ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

jeżeli jesteś pewny że dobrze wpisujesz (choć jeżeli nie przyjmuje to znaczy że źle i nie pierdol że dobrze), to jedynie pomoże hard reset.

bo danych nie odzyskasz chyba że poszukaj w necie obejścia tego. Gdzieś widziałem takie coś aby obejść wzór.

Poszukam i jeśli znajdę dam

@Edit

http://niebezpiecznik.pl/post/5-sposobow-na-obejscie-blokady-ekranu-w-androdzie/

Choć wątpię :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

jeżeli jesteś pewny że dobrze wpisujesz (choć jeżeli nie przyjmuje to znaczy że źle i nie pierdol że dobrze), to jedynie pomoże hard reset.

bo danych nie odzyskasz chyba że poszukaj w necie obejścia tego. Gdzieś widziałem takie coś aby obejść wzór.

Poszukam i jeśli znajdę dam

@Edit

http://niebezpiecznik.pl/post/5-sposobow-na-obejscie-blokady-ekranu-w-androdzie/

Choć wątpię :P

K***a jak może być źle jak na komputerze mi to hasło działa i nie zmieniałem go od jakiegoś roku.

Opublikowano

Zflashowanie stocku przez flashtool, nic innego mi nie przychodzi na myśl.

Opublikowano

Zflashowanie stocku przez flashtool, nic innego mi nie przychodzi na myśl.

Ale jeśli nie ma włączonego debugowanie USB to chyba też nic nie zrobi. :)  Popraw mnie jeśli się myle. :P

Opublikowano

Ale jeśli nie ma włączonego debugowanie USB to chyba też nic nie zrobi. :)  Popraw mnie jeśli się myle. :P

Tryb download działa bez względu czy jest włączone debugowanie czy nie.

Opublikowano

a przy flashtoolu nie trzeba mieć właśnie czasem debugu?

Poza tym można dać napraw w oryginalnej aplikacji od Sony i wgrywa od nowa stocka.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Wipe data/factory reset czyli powrót do domyślnych systemu i skasowanie swoich danych albo przez konto google jeśli działa wifi lub przesył danych

jeśli nie wchodzi przez hasło na konto wpisz tylko login i hasło , jak nadal nie działa pełen email i hasło , sprawdź wcześniej na kompie czy jest dobre hasło do konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Też miałem taki problem. Okazało się, że trzeba wpisać email, który był użyty przy zakładaniu konta, a nie z gmaila. Miałem konto na wp, a gdy wpisywałem gmail, to był błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...