Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG Roccat

TheGuardiaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta gra byla strasznie slaba, nudna, az dziwi mnie to ze soloq team mogl z nimi tak latwo wygrac

overpow carry

Gambit grało bardzo dobrze, tak samo wczoraj przeciwko fnatic.

Co do roc to fajnie ze w końcu wygrywają.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

ta gra byla strasznie slaba, nudna, az dziwi mnie to ze soloq team mogl z nimi tak latwo wygrac

overpow carry

Fakt, trochę się ta gra ciągneła. Dziwiło mnie też ze Gambit mimo zabicia każdego dragona (6 albo 7), nie mieli nigdy przewagi przekraczającej 1,5k golda, a i tak Roccat nadrabiali to w przeciągu 2 minut. Ach, ta Kayle overpowa... Raz throw, raz carry.

Opublikowano

Fakt, trochę się ta gra ciągneła. Dziwiło mnie też ze Gambit mimo zabicia każdego dragona (6 albo 7), nie mieli nigdy przewagi przekraczającej 1,5k golda, a i tak Roccat nadrabiali to w przeciągu 2 minut. Ach, ta Kayle overpowa... Raz throw, raz carry.

wszystkie linie wygrywaly w cs'ach, wiecej wiez mieli dlatego nie bylo takiej przewagi

bylo 6 smokow dla gambitu

­

Opublikowano

wszystkie linie wygrywaly w cs'ach, wiecej wiez mieli dlatego nie bylo takiej przewagi

bylo 6 smokow dla gambitu

Wiem, mimo wszystko 6 smoków w przeliczeniu na cały team to ogromna przewaga, którą Roccatowi tak łatwo udało się wyrównać. Gambit nie popisał się w tym aspekcie meczu.
Opublikowano

Gambit grał w prawie całym zastępczym składzie, więc nie wiem, czy pokonanie ich to powód do radości.. Ale milenium ostatnio całkiem dobrze gra, i widać, że roccat powoli wraca do formy po tej serii lose'ów.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wolę oglądać godzinne mecze, ale żeby Roccat wygrywali. Ogólnie to nie grają źle, radzą sobie teraz dobrze w early gamie(co kiedyś szło im słabo) i wracają co swoich pogromów w team fightach jak to było znacznie. Dodatkowo jestem zadowolony z gry Celavera, który zaczął grać na poziomie i nie boi się podejmować niektórych decyzji. Teraz nie jest carrowany przez team, tylko sam ten team carruje. ;)
Oby tak dalej Roccat!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie łudźcie się tym Gambitem... Nawet zwykłym składem ostatnio nie za dobrze im idzie -.- a za Roccatami średnio przepadam, a tym bardziej za Overem.

Opublikowano

@2xup i up

Mówiłem o ostatnich dwóch meczach. W poprzednim wygrali z dobrze grającymi ostatnio Milenium. A jeszcze przed tymi meczami wygrali z SHC, więc nie mówimy tu o tylko jednej wygranej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...