Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nidalee

odwal sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko szkoda, że każdy diaks składa ją raczej pod Trinity a to jest kuriozalny błąd, ale co ja tam wiem. 

Pod ad słaba? Odkąd ma kota od 1 poziomu to właśnie robi się ją pod AD. Na kocie jest masakrycznie dobra.

Tylko szkoda, że musimy marnować w ekwipunku miejsce na jakieś BotrKi i LW jak możemy mieć szybki Gauntlet + SV/Zhonya -> a potem już jakiś Void (patrz poradnik). I szkoda, że kto gra nią pod AD składa Trinity + BotrK + LW i potem jest już pewna przegrana z braku CC i potrzebnej wytrzymałości. Ja dzięki mojemu buildowi mam ~370ap i masę HP, MR i ARMORA. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Tylko szkoda, że każdy diaks składa ją raczej pod Trinity a to jest kuriozalny błąd, ale co ja tam wiem. 

masz tylko 20 rankedow nidalee, ale co ja tam wiem

Opublikowano

Każdy pro player na probuilds też ma po 15 rankedów ale co ja tam wiem :) Ta, ale ze 80 normali to same Nidalki. Imho głupotą jest budowanie ją pod AD jak ma tylko jeden (mocny ale jeden) przelicznik pod AD ale wtedy brakuje jej wytrzymałości a dopiero w późnym late game zbudujemy SV/Sunfire bo w wczesnym mid game będziemy musieli zbudować już BotrK (to jest CORE na AD Nidalee). 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...