Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 Kariera

wakus456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kim zagraż karierę menadżera ? Chcę klub który ma powyżej 5 mln budżetu może być z niższej ligi albo taki który dawniej wymiatał a teraz ledwo sie utrzymuje.

Jeszcze jedno pytanie. Zawsze byłem w karierze przyzwyczajony do kupowania zawodników sładbszych i młodszych ale z dużym potencjałem (Warto jest tak w ogóle robić bo to troche kosztowne czy lepiej kupować na początku bardziej doświadczonych).

Opublikowano

A ty kogo byś wybrał z tych 3 których podałeś Spartak , Toulouse czy Southampton

W Toulouse jest sporo do zrobienia. Klub nie ma praktycznie żadnych piłkarzy.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wybierz może Real Sociedad. Grałem karierę tym klubem. Jest tam paru zawodników, którzy mają wielki potencjał np. Vela, którego kupowałem nawet grając lepszym klubem, możesz go kojarzyć go z występów w kadrze Mexyku. Do tego Griezmann czy bramkarz Claudio Bravo.

Liga nie jest zbyt długa, zawsze możesz spaść i pomęczyć się w drugiej, jednak to bezsensu ruch.

Kupuj młodych zawodników z potencjałem, warto wydać nawet te 5-10 milionów na zawodnika, który za 2-3 sezony będzie Twoim podstawowym zawodnikiem. Polecam np. Olivera Torresa.. 19lat, zawodnik Atletico Madryt. Po paru sezonach tak rozwinięty, ze staje się podstawą strony ofensywnej :)

Jest do tego wielu innych, nie polecam Globalnej Listy Transferowej, często dają zawodników, którzy się nawet nie rozwijają grając przewagę meczy, albo rozwijają w wolnym tempie. 

Najlepiej przeszukiwać kluby wysoko postawione i kupować młodych zawodników rezerwy z overallem 70+. Klub łatwo ich odda, bo i tak nie grają. ( Oczywiście wiadomo w grze wychodzą z takiego założenia. ) A za parę sezonów mają po 80+.

55272530774144763000.png

Haende aka Handsome

->> When I fall asleep :v <<-

Opublikowano

Vele kojarze jak najbardziej moj ulubiony zawodnik w Fucie :D

A mniej więcej to jak mam robić z tymi starymi zawodnikami sprzedawac czy wymieniac na mlodszych?

Opublikowano

A mniej więcej to jak mam robić z tymi starymi zawodnikami sprzedawac czy wymieniac na mlodszych?

Zależy, jeśli w składzie ich nie umieszczasz to jestem zdania, że sprzedać szybciej i zarobić niż nic nie mieć. Jeśli są podstawowymi zawodnikami trzymaj ich do samego końca, nie warto sprzedawać za grosze dobrego filaru drużyny. W tym czasie następce szukasz i albo wpuszczasz z nim na zmiane albo wysylasz go na wypozyczenie i masz po odejściu gotowego młodego kocura ;)

55272530774144763000.png

Haende aka Handsome

->> When I fall asleep :v <<-

Opublikowano

Starych graczy, którzy niedługo kończą karierę można złożyć w ofercie transferowej.

Dzięki temu taniej można zapłacić za danego piłkarza.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...