Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria.pl - problem z kamermodem

Tatarzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z odpaleniem invoria mt2 na kamer modzie. Pobralem nowego mt2.pl i zainstalowalem do niego kamer moda i jak juz wybiore postac i zaczyna sie ladowac to mod sie wylacza. Probowalem takze wyciagnac mapy//npc itp z invori to jak wgram pythona do invori to mi po wlaczeniu clienta usuwa wszystkie wgrane pliki potrzebne do wyciagniecia map... Macie jakis sposob na uruchomienie invori na modzie i wgranie do niej map? tak bym mogl wejsc na mapke 180 na modzie ?

Potrzebuje ServerInfo dla Invoria.pl

PW

Opublikowano

Spróbuj pobrać KamerMod na jakiś inny serwer może ci zadziała.

Opublikowano

Wrzuć te pliki i spróbuj przez patchera, może nie usunie ich.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wrzuć te pliki i spróbuj przez patchera, może nie usunie ich.

sprobowalem i nie dalo to pozytywnego rezultatu ;;/

PW

Opublikowano

znacie jakies obejscie? bo wszystko co wrzuce to mi usuwa.. wszystko z koncowka .mix  i probowalem wrzucic multihacka/mobbera i wsio mi usuwa.. probowalem tez wrzucic po tym jak usunelo ale juz sie nie uruchamia potem.. 

PW

Opublikowano

Spróbuj pobrać KamerMod na jakiś inny serwer może ci zadziała.

zainstalowalem do clienta pandory i dziala normalnie sie loguje lecz... nie mam nowych map/bossow/kostiumow itp. wyciagniecie map sposobem kamera sie nie da bo mi usuwapliki z koncowkami .mix ,py ...

PW

Opublikowano

NiE wyciągniesz map itd, bo są spakowane z binką moleboxem.

Do binki spakowane są Indexy co uniemożliwia wypakowanie plików dostępnymi narzędziami, i nie wiadomo czy aby na pewno moleboxem. Mogą mieć jakiegoś własnego packera.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...