Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do czego jest lepsza dana klasa?

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka panowie tak jak w temacie . Moglibyscie mi napisac w czym dana klasa jest lepsza od innych ? Czy jest sens gry wojownikiem ? Najlepiej minusy i plusy danej postaci :)

Opublikowano

Wojownik nie jest dobry do PvP. Ja magiem go cisnę spokojnie. Woj ma dużo HP, krytyka oraz pancerza. Ta klasa jest dobra na lochy, do PvP czarodziej, lub zwiadowca :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Jak dla mnie wojo to dno.

Do niczego się nie nadaje.

Jest słaby i na początku i na końcu.

Edit: Może jeżeli stać Cię na wymiane eq co 4 tyg (event na epiki) i latasz full w epikach to coś zrobisz.

Opublikowano

Zwiadowca jest bardzo dobry jeżeli chodzi o lochy mniej więcej do 100 lvla. potem mag się rozkeca i robi sieke w lochach.

Zwiad jest dobry przeciwko wojowi ,woj przeciwko magowi ,mag przeciwko wszystkim.

Opublikowano

ehh to typowe myślenie że zwiad jest najlepszy...

Mylisz się kolego  po 200 lvlu Wojownik pokazuje swoje prawdziwe oblicze i jest Niszczycielem, w Lochach gildijnych niezastąpiony.

Tak samo Mag też po 200/250 jest nie do zatrzymania.

Zwiadowca jest dobry tylko na początku w późniejszym etapie gry  wymięka.

No chyba że masz X grzybów na koncie to wtedy nie robi ci różnicy czym grasz.

Jeżeli planujesz kolego grę na dłuższą metę, bierz Woja.

Pozdrawiam

Skywalker s29

Opublikowano

Wojownik - Dużo HP , słaby atak

Zwiadowca - Zbalansowana klasa ( między magiem a wojem)

Mag - Mało HP , dobry atak

6jnc40.gif

Opublikowano

Wszystkie klasy są dobre, to zależy od tego jak grasz, jakie staty kupujesz oraz jaką grasz rasą. Wojownik ma dużą ilość HP, max. 50% pancerza i tarczę. Zwiadowca może robić uniki - alternatywa dla tarczy wojownika (tylko, że częściej używa) i może mieć max. 20% pancerza. Mag - nie robi uników i nie używa tarczy, więc nie blokuje żadnych ciosów, ma mało HP, ale za to zadaje bardzo mocne obrażenia.

Polecam grę magiem - przyjemnie się składa graczy na arenie, jeżeli inteligencja i szczęście są dobrze rozwinięte, to aż miło patrzeć na criticale xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam wojownika na 26 poziomie i nie narzekam :D Każda klasą trza umieć grac :P

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...