Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O sposobik <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio pisałem plugin.

Niestety, (Tak wiem, wiem. Teraz będzie wielka-super-gigantyczna kompromitacja :|) usunałem go przez przypadek z Eclipse, a plik .jar został.

Powiedzcie mi jak mam dostać się do kodu tego pliku i potem móc go edytować (Tak jakbym pisał go od zera).

Bardzo proszę o pomoc, ponieważ nie umiem tego, a plugin miałem tutaj upublicznić.. :(

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Chcesz po prostu zerżnąć od kogoś :D
Powiedz po prostu, że chcesz sposób na dekompilacje (btw google nie boli):

http://jd.benow.ca/

@down

540981403456228245517.png

@2down leże xD

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@osa1022

Dzięki :D A leż sobie leż <3

PS: Dziwnym trafem błędy mi wyskakują..

Gdybym chciał od kogoś zerżnąć to bym to napisał, zresztą po co byłaby mi cała ta nauka (I sam i od kogoś) skoro mógłbym zerżnąć coś od kogoś?

@down

Dzięki <3

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Skoro go usunąłeś, to jest w koszu...

//EDIT

@osa1022

Mam JD-GUI, aczkolwiek nie umożliwia ono edytowania kodu.. (Zbyt dużo klas i kodu do kopiowania..  :D)

Gdybym chciał od kogoś zerżnąć to bym to napisał, zresztą po co byłaby mi cała ta nauka (I sam i od kogoś) skoro mógłbym zerżnąć coś od kogoś?

Program do dekompilowania mam, więc jak zrobić, żebym mógł otworzyć ten mój nieszczęsny plugin i go edytować?

Możesz zapisać kod.

jp8p35.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...