Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak wyłącza się po wbiciu na serwer

Kondzio17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy klikam Connect wyłącza mi się ts. Żadne reinstalacje nie pomagają :/

graphic.png

Opublikowano

niestety nie działa :/

graphic.png

Opublikowano

Jeśli dalej tak się bedzie działo a nie pomogą rzeczy co kolega wyżej napisał to dodaj do wyjątków Team Speak 3 w ANTYWIRUSIE oraz w SYSTEMIE !.

Ostateczność to :

- Klikasz prawym myszy na  ikonę Team Speak 3  i wybierasz opcję : Uruchom jako Administrator.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Nic z tego :(  Żaden sposób nie pomaga :/

graphic.png

Opublikowano

Jesteś pewny że posiadasz najnowszą wersje?

Tak.

graphic.png

Opublikowano

Zauważyłem, że mogę wbić na serwery 32 slotowe a na te, które mają więcej nie :/

POMÓŻCIE .

graphic.png

Opublikowano

Zainstaluj sobie wersje 3.0.13.1 i sprawdź czy możesz wbić na tej starej wersji :)

DZIĘKI ZA POMOC. WSZYSTKO ŚMIGA <3

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...