Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otworzylem szkate wodza orkow ale na zlej postaci i dropnal mi pierscien expa lecz niestety nie moge go przezucic na inna postac czy jest jakis sposob zeby przezucic pierscien na inna postac oprucz dozorcy bo to 2 konta . Jakby co to metin2PL

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

sprobuj tak: nacisnij na exp ringa tak zebys go trzymal i najedz na dana postac powinien sie pojawic handel a w nim pierscionek

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Naciśnij na pierścień i najedz nim na postać powinien się pojawić handel z pierścieniem :).

EDIT :

UP Szybszy :)

Opublikowano

Hmm, a spróbuj sellnąć ten pierścien expa za kosmiczną cenę (tyle ile masz na 2 postaci). Postaw go w tobole jak można i kup 2 postacia. BTW. Czemu ten Reynald robi multikonta?

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

@topic

wez go włoż do magazynu :) i na 2 postaci otwórz magazyn i bedzie :))

]weźcie zdejmijcie mi te 10% plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udzielam sie na Forum i juz nie prosze o sieci !!!!!!!!!!

Opublikowano

jak exp ringa nie ma już na pl jak kupujesz te bony tobie normalnie się dodaje jagbyś miał te bony na lewym górnym rogu z is innego wytłumaczenia nie ma i się z pewnośćią nie da tego przekazywać.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

hmmm powinno się dać przekazać pierścien na handlu poprzez najechanie nim na 2 postac :<

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Nie da rady nim handlowac tez mialem pierscien i nie moglem choc bardzo chcialem go sellnac ale nie mozna !! 1 sposob to exp ta postac z pierscieniem lub sellnij konto xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...