Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Hydrauliczysko/Erape/GrzechuWarte TDM na DESERT CAMP WITH AWP!

Hydrauliczysko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykle zabijanie nudy od czasu do czasu :D

Wszelkie komentarze są mile widziane. 

Gdy jestem krytykowane dążę do bycia lepszym i poprawienia błędów :)

I wszystko jasne...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Erape, na macro to sobie możesz.. ciekawe dlaczego jak nie bylo xmousebutton'a to snajperzy to była rzadkość, a teraz co drugi noobek potrafi robić quickscope'a. To jest żałosne.. naucz sie grać bez wspomagaczy :>

PS. Xmouse nie działa na 2x przybliżeniu ;)

Opublikowano

Erape, na macro to sobie możesz.. ciekawe dlaczego jak nie bylo xmousebutton'a to snajperzy to była rzadkość, a teraz co drugi noobek potrafi robić quickscope'a. To jest żałosne.. naucz sie grać bez wspomagaczy :>

PS. Xmouse nie działa na 2x przybliżeniu ;)

Na tym filmiku może się wydawać że używałem macro, ale nie używałem :)

I wszystko jasne...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1. Co to jest macro?

2. Nie nawidze noobow campiacych na TDM'ie z bronia snajperska... Wg mnie jest to mapa do strzelania sie typowo z smg(Sa male)

3. Zabijanie debili co wybiegaja i dostaja odrazu banie nie pokazuje jaki to ty jestes dobry

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

@RolnikKox

Macro - zestaw poleceń który realizuje algorytm w celu automatyzacji. Naciśniesz np Z a komputer lub aplikacja sama wykona zaprogramowane czynności.

To jest camp? Nie widziałeś prawdziwego campu. Jak słysze przeciwnika to chyba jasne że nie będę leciał w niego sprintem po to żeby mnie sam usłyszał, to jest zwykłe wyczekiwanie przeciwnika którego się słyszy. 

Zabijanie debili? Może chętny jesteś na rundkę 1v1 bez sniperek? Nie rozumiem, w jakim celu piszesz że to zabijanie debili... Skoro sam powiedziałeś że to mapka smg czyli na krótki dystans czyli bieganie ciągłe i szukanie przeciwnika, więc wygląda na to że jesteś zwykłym antagonistom. 

PS. Gdzie napisałem jaki to dobry jestem? Jest napisane że to luźny meczyk. A film nagrałem tylko i wyłącznie w celach czysto rozrywkowych a nie przechwalać się "jaki to dobry jestem" z statami 9-12 :) 

I wszystko jasne...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...