Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Problemy z grą!

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 problemy :) Opisze je w punktach żeby nie zakładać 2 oddzielnych tematów :P

1. Nie mogę przeszkolić załogi na VK 30.02 M (lub 0.1) gdy jest ona na T-25. Mam wybrany czołg średni ale wyświetlają mi się tam tylko pztki i nic więcej prawie. Tak samo przy tworzeniu nowego załoganta w koszarach. VK jeszcze nie mam ale załoga jest na T-25 a do tego czołgu brakuje mi 15k exp... i chciałbym na T-25 wyszkolić już sobie załogę... Dodam, że obydwa czołgi są niemiecki i są medami!

2. Czasem zawiesza mi się mysz lub mam gui bitwy i czołg z garażem o.O w obydwu wypadkach musze zresetować grę...

Opublikowano

Witam mam 3 problemy :) Opisze je w punktach żeby nie zakładać 2 oddzielnych tematów :P

1. Nie mogę przeszkolić załogi na VK 30.02 M (lub 0.1) gdy jest ona na T-25. Mam wybrany czołg średni ale wyświetlają mi się tam tylko pztki i nic więcej prawie. Tak samo przy tworzeniu nowego załoganta w koszarach. VK jeszcze nie mam ale załoga jest na T-25 a do tego czołgu brakuje mi 15k exp... i chciałbym na T-25 wyszkolić już sobie załogę... Dodam, że obydwa czołgi są niemiecki i są medami!

2. Czasem zawiesza mi się mysz lub mam gui bitwy i czołg z garażem o.O w obydwu wypadkach musze zresetować grę...

Nie rozumiem zbytnio o co Ci chodzi - nie pisz chaotycznie.

1. Z tego co wyczytałem musisz mieć załogę na tym czołgu czyli VK 30.02 M, by przeszkolić załogę.

2. Zapewne zamiast gui chciałeś napisać bugi, ale mniejsza. Jeżeli jakieś mody posiadasz to je wyrzuć, bo całkiem możliwe, że mogą być nie zgodne z wersją lub jest coś namieszane.

Jeżeli nie masz modów to najlepszym i najszybszym sposobem będzie zrobienie reinstallu gry.

Opublikowano

Nie masz zbadanego tego czołgu i nie możesz na niego przeszkolić załogi. 

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio o co Ci chodzi - nie pisz chaotycznie.

1. Z tego co wyczytałem musisz mieć załogę na tym czołgu czyli VK 30.02 M, by przeszkolić załogę.

2. Zapewne zamiast gui chciałeś napisać bugi, ale mniejsza. Jeżeli jakieś mody posiadasz to je wyrzuć, bo całkiem możliwe, że mogą być nie zgodne z wersją lub jest coś namieszane.

Jeżeli nie masz modów to najlepszym i najszybszym sposobem będzie zrobienie reinstallu gry.

1. Ok dzięki :)

2. Nie tylko ja mam z tym problem. jak na razie jak takie coś mi się zdarza to piszę do ludzi o tym, żeby wiedzieli. Już wyłapałem 3 osoby które miały tego buga. Wszyscy używamy modpacka, safeshota i celownika z 9.0, ale nie w tym jest problem. Jeden z graczy mi napisał, że nawet bez modów też jest ten bug... Chciałem napisać GUI. Tzn. Wyświetla mi się garaż i mam panel, listy drużyn, wynik bitwy, fpsy mapkę itd. Tylko zamiast mapy z czołgami na niej mam tekstury garażu (garaż) + czołg... SS: http://scr.hu/2f1b/7d7m0

@Edit: Obaj macie po symbolicznym "Lubię to" :)

Opublikowano

2. Nie tylko ja mam z tym problem. jak na razie jak takie coś mi się zdarza to piszę do ludzi o tym, żeby wiedzieli. Już wyłapałem 3 osoby które miały tego buga. Wszyscy używamy modpacka, safeshota i celownika z 9.0, ale nie w tym jest problem. Jeden z graczy mi napisał, że nawet bez modów też jest ten bug... Chciałem napisać GUI. Tzn. Wyświetla mi się garaż i mam panel, listy drużyn, wynik bitwy, fpsy mapkę itd. Tylko zamiast mapy z czołgami na niej mam tekstury garażu (garaż) + czołg... SS: http://scr.hu/2f1b/7d7m0

Jeżeli w trzech używacie tego samego modpack'a i macie ten sam problem to może rzeczywiście leży problem w modach? Przerzuć mody na pulpit i sprawdź czy będzie Ci problem dalej występował. Jeżeli tak to ja bym robił reinstall gry.

Opublikowano

To na 100% wina modów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...