Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Carrowanie Nidalee po patchu 4.10

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dalej ujdzie carrować gry nidalee po patchu 4.10 ? Jestem w Bronze 3, nauczyłem się grać i wygrane łatwo przychodzą . Czy starczy do golda/platyny ? bo chciałbym wymainować ją, jak pare innych postaci.

Opublikowano

Nidalka teraz jak ma trochę farmy i pare killi, co właśnie szybko musi osiągnąć, to później na Q z kota bierze po tysiąc hapsów :P.

Pograj nią to będziesz mógł carrować :D.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Dalej ujdzie carrować gry nidalee po patchu 4.10 ? Jestem w Bronze 3, nauczyłem się grać i wygrane łatwo przychodzą . Czy starczy do golda/platyny ? bo chciałbym wymainować ją, jak pare innych postaci.

Nie. Ludzie nie ogarniają w bronze-silver ( i często gold i platyna )  jej mechaniki ,że ona musi  najpierw  zpokować.

Dobra do kończenia szybkich gier.

Polecam ci Dravena ,wszędzie jest dobry ,a ekhm pomagając kolegom w brązie to miazga ludzie nie ogarniają jak go skontrować ( i tak dosyć ciężko ) 

47990292595971448862.png

Opublikowano

Zależy od gracza. Jeśli ma w miarę dobry refleks i będzie unikał Twoich dzid to nie pokierujesz. Jak chcesz postać do łatwego carrowania to Cassio/Syndra/Ori (tu lekki skill wymagany), na topa Ryze/Renekton są mocnymi pickami.

Opublikowano

Jeżeli Twoja gra wcześniej się opierała na rzucaniu dzid tylko to nie masz co nią nawet grać, jednak jeśli znasz jej mechanikę to nawet buff jest.

Polecam obejrzeć Nervariena na YT z nidalee.

Opublikowano

dzida, potem coguar i dobijasz

w late ma dmg, ale z coguara, z dzidy trudno trafic teraz, a wbijanie sie w srodek enemy teamu by zabic 1 skonczy sie dla cb smiercia 

postac dobra jak ktos wspomnial do szybkich gier 35 min max

­

Opublikowano

Cassio/Syndra/Ori (tu lekki skill wymagany)

@Marcoly

Nieśmieszne

@topic Jak dobrze grasz nidalką to oczywiście, że możesz nią carrować. Na low elo można wygrywać praktycznie wszystkim, tylko trzeba tą postać dobrze znać mechanicznie.. Jak potrafisz na tyle dobrze grać nidalką, to bez problemu powinieneś wyjść do wyższych lig. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

polecam, myślę, że po filmiku Nervariena z ową nidalkę połowa polski stwierdza, że OP.

Ja też :)

Tak jak Damian mówił, na 2/3 lvlu nie problemem jest zrobić FB, wystarczy dzida/pułapka doskok na kotku ''i tyle'' :)

Osobiście mainuję ją na midzie od tego patchu, strasznie OP tylko trzeba jednak wiedzieć co jak działa ;)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Osobiście wolałem ja przed patchem, teraz niby bije ten dmg z cougara jak wczesniej trafisz ładny spear ale raczej mało opłacalne bo wbicie sie w srodek tf oznacza free kill for enemy po 2 sekundach ;x

Opublikowano

W moim odczuciu słaba postać teraz. Z dzidy nic nie robi i gorzej trafić. Wszyscy gadają, że jest op w postaci pumy, lecz dla mnie ta postać jest teraz bardzo słaba. Tylko to uciekanie jest bardzo denerwujące.

Opublikowano

Z jednej strony op z drugiej strony bezsensowna. Priorytetem riotu miało być to żeby bić się wiecej na panterce, ale jak wbijesz się panterą to free kill. I teraz za choj nie mogę rozkminić jak to zrobić żeby wejśc zabić i wyjść...

Opublikowano

Osobiście wolałem ja przed patchem, teraz niby bije ten dmg z cougara jak wczesniej trafisz ładny spear ale raczej mało opłacalne bo wbicie sie w srodek tf oznacza free kill for enemy po 2 sekundach ;x

Dlatego sklada sie ja pod ap offtanka.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Według mnie zadaniem nidalki jest obicie przeciwników z Q przed fightami bo w samych fightach zrobi mało co na pumie bo musi podejść. W bronze są lepsze postacie do carrowania, nie bierz się za nidalke. 

Opublikowano

W bronzie trudno jest wycarrować całą grę Nidalee, imo łatwiej będzie wycarrować taką Katariną (aoe ult, reset cd).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...