Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Attempting to reconnect znikąd

T0rnad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś tygodnia od czasu do czasu mi w grze wyskakuje: Attempting to reconnect nie jest to spowodowane tym że na chwilę mi zabiera internet. Trwa to zazwyczaj tak maks 20 sekund i czasami się trafia po parę razy na mecz. Próbowałem już naprawiać clienta ale to nic nie dało. To wina serwerów? Też tak macie?

Opublikowano

To raczej wina twojego routera/modemu/dostawcy internetu. Bo ja w ostatnim tygodniu lagów nie miałem.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Podobno ludzie zrobili coś takiego jak drop hack. Wyrzuca ludzi z przeciwnego temu...

nie jest to popularne, ale coraz bardziej z czasem

Ja czasami lagi łapię, ale to raczej jak siedzi dużo ludzi na necie.

Opublikowano

Mam to samo wyskakuje "attempting to recconect" po chwili ping skacze do 500 lag, net sie rozlacza.... napis znika i moge grac dalej. Problem pojawil sie jakies 2 tygodnie temu. Sprobuj wylaczyc "Pomoc ip" podobno nie ktorym pomaga... ; >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...