Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SAC revamped a reborn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tych, ktorzy testowali jeden i drugi: roznica jest duza? Wczoraj na 15 rankedow w platynie wygralem 14 a mam tylko revamped.

Uwazam ze darmowy revamped farmi swietnie, w polaczeniu z innymi skryptami dziala ok. 

Jest sens kupowania mma albo sac reborn skoro mainuje adc?

Opublikowano

Różnica moim zdaniem jest spora, Reborn obsługuje pakiety - ma lepsze skillshoty i lh.

Opublikowano

Skoro revamped jest dla Ciebie świetny, to powinieneś kupić Reborn! Są bez porównania. Reborn jest o wiele bardziej zaawansowany i rozwinięty. Dodatkowo teraz będzie rozwijany ze zwiększoną efektywnością, po tym jak jego twórca został zwolniony z roboty i teraz poświęci więcej czasu na swój skrypt

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

No wlasnie, ale ja nie przegrywam gier z tym revamped, dla mnie wydaje sie byc tak dobry, ze nie potrafie sobie wyobrazic co lepszego moze byc w tym reborn czy mma

skilszoty wali dobre bo korzysta z pre wiec na 10 strzalow z E vayne trafia 9

orb ok

farma ok

Opublikowano

Norbert na strumyku powinieneś odpalić Reborna żeby widzieli co Ci Tesoro sponsoruje!!

reborn korzysta z prodiction jak masz vipa, więc skillshoty są lepsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...