Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań (pdostawowych)

REq94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od jakiegoś czasu gram w tf2 i chciałbym się dowiedzieć, czy na no-premium często dropnie się itemy?

Wiem, że są sewery achivment czy jakoś tak, poodblokowywałem sobie juz troche tych achivmentów, dostałem podstawowe itemy, ale od dłuższego czasu nic nie dostaje, a chciałbym zacząć wymieniać na metal te itemy. Doradzi ktoś coś? albo dlaczego nic nie dropie?.

PS. Poprosze ogólnie o ważne a zarazem podstawowe informacje na temat tf'a

Opublikowano

Bez premium wypadają tylko bronie, jednak częstość wypadania jest ta sama. Jako non premium możesz wytwarzać metale, ale nie będzie mógł wytworzyć z nich czapek czy wymieniać się nimi z graczami. Według mnie warto jest kupić choćby i najtańszy przedmiot aby zdobyć premke, jest nim daropulta (Giftapult) i kosztuje 0.07 euro. Niestety, można kupować przedmioty w mann co. tylko przez portfel steam - musisz go doładować za co najmniej 5 euro. Jednak teraz są wyprzedaże, więc nawet te niecałe 5 euro starczy na jakąś grę, 

Premium umożliwia wymianie (bez premium możesz tylko otrzymywać przedmioty), wypadają oprócz broni czapki i np. farby, dostajesz czapkę mann co. i 300 miejsc w plecaku. Jest ono na zawsze.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Witam,

od jakiegoś czasu gram w tf2 i chciałbym się dowiedzieć, czy na no-premium często dropnie się itemy?

Wiem, że są sewery achivment czy jakoś tak, poodblokowywałem sobie juz troche tych achivmentów, dostałem podstawowe itemy, ale od dłuższego czasu nic nie dostaje, a chciałbym zacząć wymieniać na metal te itemy. Doradzi ktoś coś? albo dlaczego nic nie dropie?.

PS. Poprosze ogólnie o ważne a zarazem podstawowe informacje na temat tf'a

Itemy ci nie dropią bo skończył ci sie limit, który wynosi ok. 7-12 itemków/tyg. Limit resetuje się w nocy środa-czwartek.

Opublikowano

Itemy ci nie dropią bo skończył ci sie limit, który wynosi ok. 7-12 itemków/tyg. Limit resetuje się w nocy środa-czwartek.

...a dokładniej:

MAX:

• 12 itemów
  • 10h

Reset jest w każdy czwartek tygodnia bodajże o godzinie 16.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...