Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

ZAPOWIEDŹ

1935414035320601100632.png

Screeny z gry:

1664914035352481018325.jpg

4239214035352491018325.jpg

3771414035352491018325.jpg

5805614035352491018325.jpg

1955514035352491018325.jpg

5262514035352491018325.jpg

Filmy z gry

1.

https://www.youtube.com/watch?v=dcvRqtOCx8E

REKRUTACJA WCIĄŻ OTWARTA POTRZEBUJEMY SPORO LUDZI!!

Jesteś zainteresowany?

Kontakt:

GG:50668393

Sygnaturka:

[img]http://www.mpcforum.pl/uploads/images/2932214034365831018325.png[/img]

2932214034365831018325.png

Wkrótce zostanie dodany filmik.

x

Opublikowano

Jaki baner jak to jest zapowiedz...

Dodam że na serwerze znajdziecie wiele modów oraz autorskich pluginów wybranych specjalnie aby odtworzyć średniowieczny klimat.

Opublikowano

Witam, oferujemy was strefę na naszym serwerze TS3, posiadamy narazie 512 slotów i mocną maszynę, ale w przyszłości zmienamy na 2048 slotów i jeszcze lepszą maszynę

Do strefy dodajemy własne rangi i kąt administracyjni, Poke bota, Music bota, Afk move

Kontakt: GG 37089341

Opublikowano

Zapowiedź średnio czytelna. Cóż.. czekam za filmikiem, bo dopiero po jego opublikowaniu będzie można stwierdzić jaki serwer ma potencjał. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Co tam pisze w historii bo nie widzę?

Uważam jak Pitbull, będzie filmik będzie można coś zobaczyć. Co do modyfikacji, shaderów, txtpacku to będzie masakra. Ja nie lubie jak ktoś mi ingeruje w clienta minecraft'a.

_____

I zmień to "Jedyny prawdziwy serwer RPG".

Bo tak, serwer MMORPG (Nie wiem czy robisz coś na ten kształt): silvania.net

Serwer RPG (miasta itd.): Nie pamiętam nazwy. ale skromny jakiś 20 graczy góra tam widziałem.

Opublikowano

Modyfikacje będą wymagane, shadery i txt pack - opcjonalne.

A i tak info co do reklamy - będzie u paru youtuberów 20k+ subów.

Opublikowano

Wygląda mało estetycznie, jakby robione na kolanie (a. wrzuć mody b. napisz w cholerę fetch questów c. zbuduj troszkę świata d. profit)

yotsuba.jpg

Opublikowano

@Wujek_rzepak

Wejdz w dział publikacje serwerów i znajdz takie zapowiedzi.

Fakt może trochę mało napisaliśmy ale projekt dopiero powstaje, grafika będzie inna w prezentacji już gotowego serwera.

--------------------------------------------------

Nadal poszukujemy budowniczych !!

--------------------------------------------------

Opublikowano

W historii widzę zaczerpnięcie wielu rzeczy z Tolkiena, ale to chyba nie jest złe. Mimo kilku błędów ortograficznych czy stylistycznych prezentacja jest zrobiona solidnie. Dobrze, że nie ma tutaj zbyt wiele do czytania. Nie nawpychaliście obrazków na siłę - to jest plus. Piszecie o średniowiecznym klimacie...

1.Jak chcecie uniknąć graczy wyzywających się od "noobów" czy innych takich? Naprawdę, wolę średniowieczne "Twoja matka była świnią" niż "OMG jaki noob admin banuj".

2.Czy na mapie będzie możliwość budowy? A jeżeli tak to kto, gdzie i co będzie budował? 

NR.

Opublikowano

Bardzo ciekawa prezentacja. Widać ktoś daje duży wkład w ten server. Myśle że naprawde będzie można pograć w miłej atmosferze na tym serverze. Obym sie nie mylił.

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Ja też jestem ciekaw czy będzie możliwość budowy własnych miast czy to po prostu ładnie nazwany survival gdzie gimby ganiają się z mieczykami

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za opinie.

1. Nie mamy jeszcze jakiegoś dokładnego planu na to, ale dzisiaj coś wymyślimy ;-)

2. Tak, będzie możliwość budowy w miejscach które wyznaczyła administracja.

Dodamy że custom tarrain do mapy jest autorski i naprawdę ogromny.

Zapraszamy do lajkowania naszego fanpage !

https://www.facebook.com/Morterapl
Opublikowano

Niby jakaś fabuła jest... Ale jaka jest koncepcja na server? Czy ma to byc ładnie opakowany survival? Czy może miejsce dla architektow? Czy jak posiwece 4 dni na budowe miasta to potem przyleci gimb ktoremu zal scisnie tylek i 2 kliknięciami spali całą moją prace? Czy tworzenie miasta nastawionego pokojowo bedzie mialo jakis sens? Czy bedzie sie liczyla sama sila militarna? Jakis handel? Statki? Porty? Cokolwiek?

Czy bedzie to kolejny "server rpg" ze splif arena, dzialkami i parkourem... x.x

Opublikowano

Nie ma to jak pobrać sobie jakiś program do dawania łapek po tym fakcie stwierdzam, że serwer jest na tyle słaby, że administracja nie umie zrobić dobrej reklamy swojego serwera na yt i zareklamować jej, musi sobie jakieś żałosne programy pobierać do dawania ocen..

Po za po wcześniejszym poście @ratifah moje podejrzenia się potwierdzają na temat tego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...