Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką

KyoubeA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem w Minecrafcie ze stawianiem i niszczeniem bloków. Raz na parę kliknięć działa, a resztę kliknięć nie działa. Zmienilem przycisk niszczenia bloków na O i działało. Poza grą wszystko jest OK, zmieniałem myszkę, nic się nie zmieniło. Sterowniki do myszki mam aktualne.

Oto specyfikacja kompa:

Procesor Intel Core i7-4700MQ (4 rdzenie, od 2.40 GHz do 3.40 GHz, 6 MB cache)

Chipset Intel HM86

Pamięć RAM 8 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz)

Dysk twardy 1000 GB SATA 5400 obr. (mam dysk SSD wbudowany, a ten sata na kabel)

Express Cache 8 GB
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 755M
+ Intel HD Graphics 4600

Wielkość pamięci karty graficznej 2048 MB GDDR5 (pamięć własna) Dźwięk Wbudowane głośniki stereo
Zintegrowana karta dźwiękowa zgodna z Intel High Definition Audio Kamera internetowa 1.0 Mpix Łączność Wi-Fi 802.11 b/g/n
Windows 7 64 bit

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej moze byc coś uszkodzone z usb lub z tym wejściem zielonym do myszki :) Spróbuj posprawdzac inne wejścia.

sygnaturka.png
Opublikowano

Moim zdaniem to uszkodzone gniazdo myszki (lub usb, zależy z czego korzystasz). Sprawdź to - jeśli korzystasz z myszki usb to zmień na zwykłą i odwrotnie.

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...