Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Związek z dziewczyna...

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się być w związku z o 3 lata młodszą dziewczyną? Ja mam 16 lat (1liceum) i we wrześniu idę do 2 liceum, ona idzie we wrześniu do 2 gimnazjum.

Ma sens taki związek? Nie jest to za duża różnica wiekowa?

Opublikowano

Teraz Ci się wydaje że 3 lata to duża różnica ,ale gdy będziecie mieli 20 + lat to wszystko się wyrówna 

Zawsze lepiej mieć młodszą :D

Opublikowano

Tez związek raczej nie ma sensu skoro pytasz się o takie rzeczy na MPC forum. Sorry taka prawda.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wiesz, wiek chyba nie gra roli. Jeśli to prawdziwa miłość - to czemu nie. Jeśli jednak masz wątpliwości i pytasz o takie rzeczy na MPCForum...

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Jak jest normalna, nie słucha Biebera i innych polskich chwastów to wiek nie ma znaczenia. 

To wasz wybór, sam bym się jednak w związek z gimnazjalistkom nie pakował szkoda czasu i nerwów ;)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jakbyś ją kochał, to byś się nie pytał na forum, czy się "opłaca"."Miłość" w gimnazjum opiera się w 90% na burzy hormonów i zauroczeniu, więc wszelkie wyznania/deklaracje gimnazjalistek trzeba traktować z dużym dystansem.Poczekaj do 2/3 liceum i wtedy próbuj tworzyć związki.

Opublikowano

Ja jestem zwolennikiem zwiazkow dopiero po ukonczeniu szkoly w wieku 20+ .

Takie wczesniejsze zwiazki typu gimnazjum czy liceum to kula u nogi jak i nietrwalosc zwiazku. Chodz bywaja wyjatki.

Deus vult

Opublikowano

Czyli mówisz, że pytasz się o zdanie innych na forum? Ten związek musi mieć sens! :) 

srsly, usiądź w domu i sam to przemyśli.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

"MPCFORUM - Multiplayer_cheats_updated" coś ci to mówi?

Temat, tak to jest duża różnica, ale za parę lat już może nie ;)

MPCForum- Multiplayer Community :)

Tak jak wszyscy mówią za parę lat się wyrówna i nie zauważysz różnicy. Ale po temacie jaki założyłeś widać, że jesteś nie dojrzały do związków lepiej sobie odpuść "i tak nie poruchasz"

@Semyaz MPCForum miało zmieniać swoją nazwę na MultiPlayer Community, nie wiem co dalej w sumie z tym, kierowałem się wiadomościami od administracji ;d

Opublikowano

MPCForum- Multiplayer Community :)

Tak jak wszyscy mówią za parę lat się wyrówna i nie zauważysz różnicy. Ale po temacie jaki założyłeś widać, że jesteś nie dojrzały do związków lepiej sobie odpuść "i tak nie poruchasz"

Mało prawda, na górze pisze MultiPlayerCheats.

Pozatym chyba sam nie wierzysz, ze 13 latka wytrzyma "w zwiazku" wiecej niz tydzień? :D

Co do tematu to nie mam pytan, typowy uzytkownik zapytaja albo samosi. 

Nie masz znajomych, ze sie radzisz na jakichs forach ludzi, ktorzy nawet cie nie znaja ani nic?

Opublikowano

Mało prawda, na górze pisze MultiPlayerCheats.

Pozatym chyba sam nie wierzysz, ze 13 latka wytrzyma "w zwiazku" wiecej niz tydzień? :D

Co do tematu to nie mam pytan, typowy uzytkownik zapytaja albo samosi. 

Nie masz znajomych, ze sie radzisz na jakichs forach ludzi, ktorzy nawet cie nie znaja ani nic?

Właśnie się dlatego ty j****y dałnie was pytam, czy wy byście byli w związku z o 3 lata młodszą dziewczyna -,-

Opublikowano

Są + i - tego związku :)

Jeden z minusow to np. fakt że możesz ją dumać dopiero za 5 lat jak ona skończy 18

ale znając Ciebie to już w wieku 17 lat będziesz latał z kutasem i wpychał w każdą szpare :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

jak pytasz się o to na mpc to znaczy że nie dojrzałeś do związku, a bądź sobie z nią bajeruj małolate i przeleć :D

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jak nie zależy Ci na szybkim zamoczeniu wacka to możesz z nią chodzić, proste. Jednakże wiązanie się z gimnazjalistką to same minusy. Mam taką zjebkę w klasie, że czasami mam chęć złożyć kondolencje jej rodzinie. Zależy jaki ma charakter. Jak 75% gimnazjalistek to ja bym podziękował ;-) Po za tym na pewno w twoim roczniku są lepsze. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...