Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer (nie wiem jak teraz, ale niedawno...) był  w 80% skopiowany odemnie. Gościu nie ma wgl. własnych pomysłów. Wszystko ciągnie od innych.
Choćby komendy /vip, /svip itp
Pierwszy przykład "z brzegu" xD:
Zrobiłem u sb range MVIP (on nie miał jej), patrze za kilka dni u niego to samo, idealnie ta sama kolorystyka, komendy, eq, Cena itp.

Opublikowano

@rambo11 Ehh...Rambo mam Ci uświadomić , że ty wszystko ściagasz od IronHc , MCWG ?

A tak wgl to na MVIP mialem wczesniej plany :)

Niby jak mam 'ściagać' od Cb jak mam bana ?

Opublikowano

A może wtedy nie miałeś?
Dopiero po tym "megavip'ie" dostałeś perma.

No dawaj co mam ściągnięte od nich. Czekam na fast odp. :)

Opublikowano

Serwer to kompletne DNO. Jesli nie masz zadnej rangi (chociaz VIP) to nie masz poco grac. Nieogarnięta administracja (Bez obrazy ale gimbusiarnia). Gralem tam ale za znalezienie buga jest ban a serwer ma ich naprawde duzo =.=

Opublikowano

Dosłownie.. samo dno. Na serwerze pełno "kul" graczy z full eq diaxowym chodzi i zabija zwykłych początkujących graczy, niektórzy się po prostu obok mnie nagle pojawiają.. to jest bez sensu. Serwer to jedna wielka masakra..

;)

Opublikowano

Serwer (nie wiem jak teraz, ale niedawno...) był  w 80% skopiowany odemnie. Gościu nie ma wgl. własnych pomysłów. Wszystko ciągnie od innych.

Choćby komendy /vip, /svip itp

Pierwszy przykład "z brzegu" xD:

Zrobiłem u sb range MVIP (on nie miał jej), patrze za kilka dni u niego to samo, idealnie ta sama kolorystyka, komendy, eq, Cena itp.

@rambo11 każdy może zrobić sobie komende: /vip /svip czy /drop i są takie na wielu serverach. Więc nie jest to ściągnięte,a Mvip'a mógł sobie zrobić. Nie możesz mu tego zabronić. To jego server nie twój i to on decyduje co i jak będzie.

Opublikowano

No jego serwer, ale widać jak się zachowuje kopiując all ode mnie. Wszystkie litery, kolory itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...