Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

celownik CS:GO

Igluskas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cl_crosshairalpha "255"
cl_crosshaircolor "5"
cl_crosshaircolor_b "52"
cl_crosshaircolor_r "10"
cl_crosshaircolor_g "186"
cl_crosshairdot "1"
cl_crosshairgap "7"
cl_crosshairsize "0"
cl_crosshairstyle "2"
cl_crosshairusealpha "1"
cl_crosshairthickness "2"
cl_fixedcrosshairgap "7"
cl_crosshair_outline "0"
cl_crosshair_outline_draw "0"

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@up, @up2 

Dalej jest ten sam, tylko zamiast różowego po bokach jest czarny, może po prostu mam coś z cfg, i automatycznie ustawia ten poboczny celownik?

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Wejdź do gry, wpisz tą komendę w konsolę

cl_crosshairalpha "255";cl_crosshaircolor "5";cl_crosshaircolor_b "255";cl_crosshaircolor_r "170";cl_crosshaircolor_g "0";cl_crosshairdot "1";cl_crosshairgap "0";cl_crosshairsize "0";cl_crosshairstyle "2";cl_crosshairusealpha "1";cl_crosshairthickness "2";cl_fixedcrosshairgap "0";cl_crosshair_outline "0";cl_crosshair_outline_draw "0";

następnie wejdź w opcje gry i ustaw celownik na Klasyczny Statyczny.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

@Sajjuk Dzięki za pomoc, ale to również nie daje efektu, efekt jest taki sam, różowa kropeczka oraz "pomocniczy" czarny celownik po bokach.

Jeżeli mógłby mi ktoś podać swój cfg, z tym celownikiem byłbym bardzo wdzięczny ;) (chodzi o samą kropkę)

@Edit Pamiętam jak ustawiałem samą kropkę w CS:S, dosłownie ustawiłem ją bez żadnego problemu w 15 sekund.

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

@Sajjuk

Chodzi mi o taki celownik: http://steamcommunity.com/profiles/76561197994047635/home

Jest to celownik z CS:S, mała różowa kropeczka widoczna na ścianie. Nie chodzi mi, żeby była idealnie mała jak na screenie powyżej tylko coś podobnego. A w CS:GO właśnie przeszkadza mi ten celownik obok kropki pokazany na screenie pierwszym. (http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=274233695)

Wpisywałem właśnie te komendy wyżej, lecz wychodziło to samo, tylko zamiast różowego "pobocznego" celownika wychodził czarny.

jmm0xku1w3y4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...