Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Toyota Supra

wal3kK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Toyota Supra:
Silnik: Czerwony / Żółty
Turbo: Zielone / Żółte
Skrzynia: Niebieska
Zawieszenie: Czerwone
Hamulce: Czerwone / Żółte
Opony: Czerwone / Żółte

Ps. Moje ulubione auto w grze.

Ps.2 Upsss, nie zauważyłem, że chodzi o drifty. A to przez to, że w tej grze nie ma driftów :P (normalnie...).

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Mały PRO-Tip 

Aby się dobrze driftowało bez hacków czy też z hackami to prowadzenie musi być jak najniższe w samochodze :) 

OPmMzQy.png

Opublikowano

Mały PRO-Tip 

Aby się dobrze driftowało bez hacków czy też z hackami to prowadzenie musi być jak najniższe w samochodze :)

Nie prawda ;)

Słabe prowadzenie nie powoduje dobrego ślizgu.

Najlepiej driftują auta tylnonapędowe, przeważnie wybiera się japońce (Nissan Silvia, Nissan 200SX (s13, s14, s15), Toyota Supra, Mazda RX-7, Mazda MX-5, Subaru Impreza, itd.).

Witam ;)

Jakie części polecacie wmontować do Supry, tak aby jak najlepiej sie nia driftowalo?

Silnik: Niebieski

Doładowanie: Niebieskie

Przekładnia: Niebieskia

Hamulce: Czerwone

Opony: Czerwone / Niebieskie

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie prawda ;)

Słabe prowadzenie nie powoduje dobrego ślizgu.

Najlepiej driftują auta tylnonapędowe, przeważnie wybiera się japońce (Nissan Silvia, Nissan 200SX (s13, s14, s15), Toyota Supra, Mazda RX-7, Mazda MX-5, Subaru Impreza, itd.).

Wiem że tylnonapędowce ale czemu nie prawda? widziałem filmik który koleś nagrywał bez hacka i jego samochody mimo że były z klasy A to miały prowadzenie nawet do 250 :x i jakoś mu ten poślizg dobrze wychodził jak bez hacka :x

OPmMzQy.png

Opublikowano

Wiem że tylnonapędowce ale czemu nie prawda? widziałem filmik który koleś nagrywał bez hacka i jego samochody mimo że były z klasy A to miały prowadzenie nawet do 250 :x i jakoś mu ten poślizg dobrze wychodził jak bez hacka :x

Ale auta z małą liczbą pkt. prowadzenia są skrajnie podsterowne, bez dobrego setupu ciężko będzie Ci nim pokonać zwykły zakręt/łuk, a co mówić o drifcie - na dodatek bez cheata :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czyli po need for speed'owskiemu mówiąc? co trzeba włożyć?

Identyczny setup, jaki podałem autorowi tematu:

Silnik: Niebieski

Doładowanie: Niebieskie

Przekładnia: Niebieskia

Hamulce: Czerwone

Opony: Czerwone / Niebieskie

http://www.mpcforum.pl/topic/1213342-wszystko-na-temat-czesci-tuningu-osiagow/

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...