Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie nowy :d

MrFretko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz problemy z łączem, masz spadki FPS lub wzrosty pingu należy podczas włączania lol-a wcisnąć kombinacje klawiszy CTRL + ALT + DELETE i wchodzimy w procesy podczas włączasacnia clienta w procesach mamy 3 aplikacje działające razem z lolem Lolclient.exe, rads_user_kernel.exe oraz Panda Media Buster.exe (PMB), tak więc wywalamy z procesów PMB, i cieszymy się stabilnością FPS oraz Pingu Teraz dla ciekawskich co to jest PMB? Jest to program działający na zasadzie uTorenta, mając go włączonego seedujemy innym lola co przekłada się na spadki FPS oraz wzrosty Pingu.

Opublikowano

Jeśli masz słabe łącze to nic z tym nie zrobisz, chyba, że skontaktujesz się z dostawcą internetu albo znajdziesz nowego. W innych grach też masz lagi?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Usuń pando media booster z panelu sterowania

Nie mam tego

Masz wysoki ping czy mało fpsow albo atempting to reconect?

wszystko w jednym

wylacz skype itp jesli nie pomoze to telefon do dostawcy

mam wyłączony

Jeśli masz słabe łącze to nic z tym nie zrobisz, chyba, że skontaktujesz się z dostawcą internetu albo znajdziesz nowego. W innych grach też masz lagi?

w innych grach nie

spróbuj WTFast

Podaj link do pobrania/skan i poradnik do niego

Opublikowano

cFosSpeed, zarządza pakietami, w wielu przypadkach zmniejsza ping.

Opublikowano

Nie mam tego

wszystko w jednym

mam wyłączony

w innych grach nie

Podaj link do pobrania/skan i poradnik do niego

link i poradnik?

czlowieku od czego masz google.

a slyszalem ze pomaga ladnie wtfast

Age is just a number :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro niby masz attempting to reconnect, lagi i mało fps to rzeczywiście polecam zmienić całkowicie sprzęt i internet.

A po 2 sam sobie szukaj te programy i poradniki do nich, a jak jesteś leniwy to twój problem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...