Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC 14tech bloody v7 triple i double click w minecraft

MobiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 dosyć ważne pytanie dla posiadaczy Myszki A4TECH Bloody V7 , którzy grają w Minecraft . Niedawno zamówiłem sobie tę oto myszkę lecz nie jestem pewien czy triplce click i double click działaja w tej grze tak jak powinny ( zawsze działa i zawsze triple ) jeśli ktos mógłby mi powiedzieć prosze o szybką odpowiedź.

Opublikowano

a dlaczego ma nie działać ?  to hardwarowa opcja myszki a nie programowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A jak powinny działać ?

Double - kliknie 2 razy, triple - 3

Tłumacząc na debilny rozum (przepraszam jeżeli kogoś obraziłem)

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

Jak masz włączone core 2 (domyślanie) to przełączasz pomiędzy double lub triple clickiem NA LEWYM PRZYCISKU MYSZY klawiszami 1, n i 3 (1 - normalnie, n double click, 3 triple click). Polecam pobrać sterownik, można różnie zbindować przyciski. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Moderowałem dział Minecraft, więc mogę Ci powiedzieć. Jeśli nie zaszły żadne zmiany, to ta myszka raczej nie będzie Ci pomagać dzięki double clickom.

Ponieważ nawet szybko naciskając PPM jest taki "delay"/"cooldown", nie wiem jak to nazwać, który nie pozwala zaatakować drugiego gracza/moba.

Przykładowo atakujesz przeciwnika <przerwa> atakujesz <przerwa> atakujesz. Nie możesz nawalać bez przerwy.

Jeśli nic się nie zmieniło, to tak powinno być. Zatem double clicki Ci pomóc nie powinny.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...