Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veigar-kolejnośc maksowania

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.J.w, ja najpierw maksuje q, na 4 lvl daje komete, gdy q wymaksowane to maksuje e i na końcu w(oczywiście jak mogę R to daję w R :D) Co o tym sądzicie?Może maksować co innego?

Czyli:

R>Q>E>W

Ja maksuje przed W e, bo e musi chwilę go przytrzymać żebym kometą trafił

Pozdro

Opublikowano

Maxuję się na pewno R

później q

i to jest zależy od ciebie ja czasami maxuje e czasami w jak chce wklepać całe combo to maxuję e jeżeli chce mieć dużo dmg maxuję w

7785814033876491138521.png

Opublikowano

Robię tak samo jak autor tematu, ale zastanawia mnie czy może lepiej po podbiciu E na ok. 3 poziom lepiej maxować już W bo mamy wystarczająco dużo czasu aby trafić kometą.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

QERW to dobry sposob, iz z W masz duzo dmg, z Q masz mniejsze CD i szybciej nabijesz miniony, R to wiadomo...

E ci sie zmniejszaja CD oraz dlugosc stuna, wiec dobrze maksujesz

Opublikowano

To zależy od Twojego stylu grania. Ja osobiście maksowałem
Q - łatwiejsze stackowanie
następnie W - wolę wiekszy dmg nawet jakbym nie trafił :pp
i na końcu E - nie czuje tak bardzo brak tego dłuższego stuna :/

Opublikowano

Wystarczy dac 2 punkty w E a potem maksowac W.

R>Q>E2p>W

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Generalnie zelży od tego jaki masz team, jak masz typowy poke team to raczej "w' jako drugie (Minimum 2 punkty w klatke), jak masz coś z hard engage to nie rozwinięcie klatki na co najmniej 3 poziom to jest głupota, choć ja zawsze po prostu rozwijam ją do końca, na wyższym ELO Trafienie w z klatką na 1 poziomie jest w zasadzie niemożliwe.

Opublikowano

QWE 

Puszczasz Q W E i stun wystarczy, jeśli dajecie Q E W to bez płaczu, że W nie trafia :)

Btw. Po co piszecie R? przecież to wiadome, że maxuje się ulta xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Czyli wg. was maksować R>Q>2 punkty E>W >i dokończyć maksowanie E, tak? :D

Jeszcze popróbuję trochę na normalach jak mi się lepiej gra :)

B.T.W kupiłem veigara rok temu, jarałem się że op postać, każdego na combo ściągałem, przez chwilę przestałem nim grać(zapomniałem o nim) i ostatnio znowu zachciało mi się nim grać :D

Zajebista postać ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...