Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanPage SeleX1337

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja podejmie decyzję w sprawie ich dalszego losu.

Opublikowano

Vanoshowi przeszkadzał to usunął ;p

Nie Vanoshowi tylko mi, na pewno nie pozwolę sobie na kierowanie taki oszczerstw w moim kierunku na forum publicznym dodatkowo podając moje dane osobowe. SeleX dostał już wiadomość na facebooku w tej sprawie, jak się nie uspokoi to sprawę zakończymy inaczej.

Opublikowano

Nie Vanoshowi tylko mi, na pewno nie pozwolę sobie na kierowanie taki oszczerstw w moim kierunku na forum publicznym dodatkowo podając moje dane osobowe. SeleX dostał już wiadomość na facebooku w tej sprawie, jak się nie uspokoi to sprawę zakończymy inaczej.

było trza nie oszukiwać ludzi 

7785814033876491138521.png

Opublikowano

Tutaj tez musicie kłamać? Głównego sprawcę znacie, mnie proszę nie mieszać. Selex wyraźnie napisał że nic nie mam z tym wspólnego. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Parę osób w tym moderator działu lol złożyło fanpage o nazwie selex1337 i oferowało na nim usługi po znacznie zaniżonej cenie, tj. Refy oraz skiny. Kilka osób się nabrało i wyszła z tego niezła sumka skradzionych pieniędzy. Osobiście polecam poszkodowanym zgłosić to na policję.

@Vanosh. exModerator - przypadek? Nie sądzę

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Tutaj tez musicie kłamać? Głównego sprawcę znacie, mnie proszę nie mieszać. Selex wyraźnie napisał że nic nie mam z tym wspólnego.

xD JUZ MI NIE DASZ WARNA HE HE HE HE HE HE HE HE HE

Opublikowano

Żałuję że nie zrobiłem screenów z tego tematu. Chociaż SeleX na pewno gdzieś ma te wszystkie informacje.

Opublikowano

Parę osób w tym moderator działu lol złożyło fanpage o nazwie selex1337 i oferowało na nim usługi po znacznie zaniżonej cenie, tj. Refy oraz skiny. Kilka osób się nabrało i wyszła z tego niezła sumka skradzionych pieniędzy. Osobiście polecam poszkodowanym zgłosić to na policję.

@Vanosh. exModerator - przypadek? Nie sądzę

Głupi jesteś? Exmoderator za zerową aktywność bo moderator nie chciał mi być zdjęty po 50 rezygnacjach

Opublikowano

Tutaj tez musicie kłamać? Głównego sprawcę znacie, mnie proszę nie mieszać. Selex wyraźnie napisał że nic nie mam z tym wspólnego. ;)

Tak? xD K***a w tamtym temacie selex wyraźnie pokazał screeny, na których był dowód, że jesteś jedną z osób organizujących to gówno. W takim razie dlaczego tamten temat zniknął? Skoro mówisz, że nie jesteś winny to chyba nie obawiasz się dowodów przeciwko tobie prawda?  

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Tak? xD K***a w tamtym temacie selex wyraźnie pokazał screeny, na których był dowód, że jesteś jedną z osób organizujących to g****o. W takim razie dlaczego tamten temat zniknął? Skoro mówisz, że nie jesteś winny to chyba nie obawiasz się dowodów przeciwko tobie prawda?

A potem zrobił drugi temat który odrazu został ukryty z powodu ujawnienia danych i adresu sprawców + podziękowanie mi za pomoc w odnalezieniu ich. Wejdę na komputer dam Chętnie zdjęcia z rozmowy z selexem. :)

Opublikowano

Tak? xD K***a w tamtym temacie selex wyraźnie pokazał screeny, na których był dowód, że jesteś jedną z osób organizujących to gówno. W takim razie dlaczego tamten temat zniknął? Skoro mówisz, że nie jesteś winny to chyba nie obawiasz się dowodów przeciwko tobie prawda?  

Weź zamknij mordę wreszcie.

Jak wcześniej był moderatorem to inaczej ćwierkaliście ,na waszym miejscu modliłbym się ,żeby nie miał moderatora w działach w których się udzielacie :)

47990292595971448862.png

Opublikowano

Jak wrócę zrobię FAQ z selexem na temat jego fak strony, dobrze by było jakbyscie znaleźli sobie inną osobę do pomiatania.

Opublikowano

Weź zamknij mordę wreszcie.

Jak wcześniej był moderatorem to inaczej ćwierkaliście ,na waszym miejscu modliłbym się ,żeby nie miał moderatora w działach w których się udzielacie :)

Mudlmy się bo da nam 5% za offtop, pomijając fakt ze tak szybko kolejnego moda nie dostanie

Opublikowano

Mudlmy się bo da nam 5% za offtop, pomijając fakt ze tak szybko kolejnego moda nie dostanie

Módlmy* Po przeczytaniu całego tematu 2 razy, wątpię żeby dostał znów moderatora jakiegokolwiek działu.

Opublikowano

Szczerze to napisałem to ,żeby zdenerwować XreatiVe.

@topic

Chcą się wybić na sławie srelexa i podszywają się ,następnie niszcząc ( już zniszczoną ) opinie na jego temat :)

https://www.facebook.com/SeleXGG?fref=ts

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...