Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań - ważne

TerrorMachinePT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Jak zdobyć tą walutę, która jest obok RT te Coins czy jakoś tak. Dzięki temu można kupić ten zajebisty niebieski miecz świetlny :D

2. Czy wszystkie ubrania i bronie są dostępne do 1 lvl? (nie wiem bo dawno nie grałem)

3. Jak jestem w tym Item Shop'ie na RT czy można gdzieś tam zmienić język na polski?

4. Można jakoś sprzedać/cokolwiek zrobić z tym "nożem" pod nr 1 tym z bossa wydropi? Dropnoł mi on dziś (brązowy) i jest gorszy niż moja aktualna piła, jest mi zbędny, chciałbym go sprzedać, cokolwiek z nim zrobić :D

5. Jakie bronie polecacie mi kupić na stałe, proszę o zrobienie mi rozpiski np. 1. Piła 2. Pepper 3. Bombard itd.

6. Lepiej iść w ubraniach w życie czy ms?

Na ten moment tyle, byłbym naprawdę wdzięczny za odpowiedzenie na wszystkie pytania. Strzała! :D

//EDIT

Pytanie numer 7. Jak zdobyć te COUPONY? 2 waluta od lewej strony.

//EDIT 2

Pytanie numer 8. W jaki sposób można zdobyć tego czerwonego lub zielonego robota? On chyba jest za RT jak dobrze pamiętam.

Pytanie numer 9. Czy warto kupić Gold AutoBow? (to jest broń spod numeru 2)

Pytanie numer 10. Czy warto kupić DIg? (granatnik)

Opublikowano

To tak:

1. coinsy możesz zdobyć

- ze skrzynek z boss battle (tryb w którym rozwalasz tego bossa, z którego wydropiłeś zbędną Ci broń)

- Co tydzień na pozycji trzeciej masz do zdobycia 3 coinsy za codzienne logowanie

- W tym momencie możesz zdobyć je zbierając 200 piłek (chyba żółtych nie pamiętam) jest to event mission i czas na jego wykonanie jest najpewniej ograniczony

- Rainbow hammer (Tęczowy młotek), możesz go wygrać kupując mp hammera (shop- zakładka items), z mp hammera musi Ci wypaść rt hammer a z rt hammera Rainbow hammer, ogólnie szansa na zdobycie tym sposobem jest bardzo niewielka :P

2.Tak, kiedyś potrzebowało się lvla, a teraz wszystko możesz ubrać na 1 poziomie.

3. Nie można :P

4. Można- klikasz na niego i na dole masz Discard- jest to taka niszczarka dzięki której pozbywasz się zbędnych przedmiotów. Jeżeli przedmiot można sprzedać to w tamtym miejscu będzie Release value

5. Mój typ broni (od razu uprzedzam, że wielu  może się nie zgadzać z bazooką i granatnikiem)

-Meele- Steel hammer- powód? szybki run speed

- Rifle- Pepper- wysoki atak i w miarę dobrze się celuje

-shot gun- Ac-me, bądź kw- Ac me rozwala prawie zawsze na strzała jeżeli potrafi się przycelować, ale uważa się tą broń za źle zbalansowaną dlatego dałem także kw, którym czasami wydaję mi się, że gra się lepiej

Sniperka- Sea eagle- Wysoki atak, szybki zoom speed i po ulepszeniu nawet niezły reload speed.

Minigun- zależy czy gra sie na zombie mode, jak nie to dare dev, a jeżeli tak to <nazwy nie pamiętam> taki podłóżna lufa jest w nim ;p jest bodajże w środku pomiędzy dare dev'em, a tym 3.

Grenade- Exile- dlatego, że po odpowiednim ulepszeniu zasięg wybuchu jest o wiele wyższy niż normalnie, co bardzo pomaga w późniejszym trafieniu wroga shot gunem ;D

Bazooka- Pawn- Nie wiem dlaczego, przypadła mi do gustu mam dopiero 7 poziom ulepszenia w bullet speed i gra mi się nią bardzo dobrze, a szybkość lotu rakiety jest prawie taka jak hermes przed ulepszeniem.

6. Tutaj wielu się kłóci, ja sam często gram ms, ale ostatnimi czasy zauważyłem, że bardziej opłaca się tank. Tank + meele ulepszone pod szybkość ruchu też jest dobrym rozwiązaniem (z którego korzystam).

Opublikowano

Wielkie dzięki stary, że mi odpowiedziałeś ale jest 1 problem bo otworzyłem tą nagrodę za 3 dzień i dostałem 3 coinsy (tak mój błąd źle podałem) i dostałem coinsy, a mi chodzi o te pkt 2 od lewej czyli tą walutę, za którą można coś kupić w "COUPON SHOP" zgaduje, że nie chodziło mi o coinsy tylko o COUPONy :D mój błąd. Czyli kolejne pytanie, jak zdobyć te COUPONy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...