Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMA vs Sac:reborn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mainujesz ADC to MMA > Reborn, bo lepszy orbwalking, farma etc. Do tego PSeries albo Bilbao ADC series. Reborn właściwie też głównie pod ADC się sprawdza, teoretycznie ma pluginy na sporą część championów, ale większość tych pluginów i tak ma zazwyczaj lepszy odpowiednik standalone. Mam Reborna i tych pluginów nawet nie używam, a sam SAC odpalam tylko na ADC, jednak gdybym miał wydawać kasę to wydałbym na MMA. Tak więc, jeśli nie zależy ci w ogóle na tych pluginach i często grasz ad kery to bierz MMA.

Opublikowano

Myślę, że Reborn będzie lepszym wyborem. Sidę wywalą i będzie pracował nad nim 24/7 :P

Opublikowano

Mam MMA, pod adc miodzio, a reszsta skryptow zazwyczaj radzi sobie bez sac, beasty, rttc,cw, spiderwoman, czy funnhouse, wiec u mnie przez to wybor padl na mma, bo odnosnie adc lasthitting niezly, czasami na takim ryze tez wlacze sobie mma, i fajnie lasthity padaja ;3

Opublikowano

Sida niedługo odejdzie z aktualnej pracy i będzie cały czas rozwijał Reborna, tak więc wybór jest jasny. Poza tym masa pluginów, świetny orbwalker i wiele innych funkcji mówią same za siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...