Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Studio Vip a Normalny, czy jest wykrywalny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszsytkcih użytkowników MPC Forum. Mam do was 2 pytania, a więc :

1. Czy opłaca się zakupić BoL Studio wersję Vip ? Co ona daje czego nie daje wersja dla Free Usera ? Jeżeli tak to jaki to koszt i na ile (okresowo czy stałe) ?

2. A więc skoro już kiedykolwiek zdecyduję się na użycie programu wymienionego wyżej moje konto będzie zagrożone BLOKADĄ (perm banem) ?

Z góry dzięki wszystkim za odpiwedź. Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

1. Zalezy wylacznie od twoich potrzeb na normalnym mozesz miec maxymalnie 5 skryptow uruchomionych wgranych na raz , na vipie nieograniczoną ilosc + mozesz korzystac z vip skryptow, jesli widzisz jakies vip skrypty ktorych chcialbys sprobowac  to kup , z tego co pamietam ostatnio jak kypywalem bylo to 10$ czyli 30 zeta na miesiac , jak nie to wejdz na ich forum i tam bedzie Banner buy vip czy cos.

2. Jesli bedziesz uzywal skryptow na ktorych widac ze grasz na bolu, i ktos Cie zreportuje , jest mała szansa.

Opublikowano

1.Opłaca się, masz wtedy dostęp do lepszych skryptów, możesz mieć więcej niż 5 custom skryptów, jak wychodzi patch do Lola to nie musisz czekać 5 dni, tylko już po kilku godzinach możesz używać Bola.Koszt to 10$ VIP na 30dni.

2.Jeżeli nie używasz exploitów, to nic Ci nie grozi.

Opublikowano

Witam serdecznie wszsytkcih użytkowników MPC Forum. Mam do was 2 pytania, a więc :

1. Czy opłaca się zakupić BoL Studio wersję Vip ? Co ona daje czego nie daje wersja dla Free Usera ? Jeżeli tak to jaki to koszt i na ile (okresowo czy stałe) ?

2. A więc skoro już kiedykolwiek zdecyduję się na użycie programu wymienionego wyżej moje konto będzie zagrożone BLOKADĄ (perm banem) ?

Z góry dzięki wszystkim za odpiwedź. Pozdrawiam ;-)

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1223416-bot-of-legends-podstawy-uzytkowania-programu/
  2. Modyfikując klienta, czy używając jakichkolwiek zewnętrznych programów, zawsze będziesz narażony na blokadę permanentną. W praktyce jednak złapanie takiej blokady, nie używając exploitów jest praktycznie niemożliwe.
Opublikowano

1. Na Vipie masz dostęp do exploidów i lepszy skryptów, ale teraz nawet dla darmowych użytkowników są bardzo dobre skrypty + na free możesz mieć max 5 custom skryptów na raz odpalonych a na vipie nieogarniania ilość 

2.Jeśli będziesz używał skryptów to nie. Jeśli exploidów to tak. (exploidy to takie coś że np Q na ashe nie kosztuje many, trutka singeda jest niewidzialna, albo Q Ryze ma zwiększony zasięg o 150) 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jeszcze takie jedno pytanie grając głownie Katariną na darmowym skrypcie, który znajduje w sekcji BoLa Download za Free jestem narażony na Bana ? Tzn czy jest to jakiś (explolit) czy też zwykły skrypt ?

Opublikowano

Raczej nie, ponieważ jest to zwykły skrypt, a exploid to jest bug gry za co lecą bany :)

Opublikowano

Jeszcze takie jedno pytanie grając głownie Katariną na darmowym skrypcie, który znajduje w sekcji BoLa Download za Free jestem narażony na Bana ? Tzn czy jest to jakiś (explolit) czy też zwykły skrypt ?

Nikła szansa, że dostaniesz bana za skrypty dla free. Exploitów jako tako tam nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...