Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes Fidget bot 2,1 na kilku światach

Damianwsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem sie dowiedziec jakiegos ogarnietego w temacie mozga jak ustawic bota tak abym mogl miec na nim kilka swiatow? przykladowo serwer 25 i 26.

Chcialem sie pobawic w notatniku w pliku serwer i cos wykombinowac ale kopiujac to co jest i doklejajac z nowym serwerem nic nie daje...

53a5fb68a15fe.jpg

Drugie pytanie brzmi czy idzie ustawic bota tak aby sprzedawal kazdy zarobiony klucz badz trzymal klucz w plecaku? a nie otwieral lochu.

Opublikowano

Musisz edytować plik SfBot.ini( Dysk C -  Urzytkownicy - Nazwa urzytkownika - AppData - Roaming -  SFBot - SFBot.ini a nie w pliku server.

TAK TO MNIEJ WIĘCEJ WYGLĄDA:

username=Twoja nazwa
password=twoje Hasło
server=twój  serwer.

Beztytuup_eeqshsp.png
Opublikowano

Robie tak jak napisales ale po 2 s zmienia mi sie w bocie na serwer niemiecki i nie moge odpalic dodatkowej postaci... moglbys zrobic wzor w ktorym zmienie tylko dane i sobie wkleje na dwie postacie ? bede wdzieczny... bo cholera wydaje mi sie ze robi dobrze..

Opublikowano

Dzieki za checi co nie zmienia faktu ze plik z pierwszego linku ma w sobie same artefakty jakby pisane szyfrem a z drugiego linku jest pusty :) 

male gowienko a sie mecze ehhh

Opublikowano

juz sobie poradzilem dzieki temu plikowi, dzieki wielkie za produkowanie sie by mi pomoc.

Rozumiem ze druga czesc mojego pytania nie znajdzie odpowiedzi?:) jesli chodzi o ustawienie sprzedazy kluczy w bocie badz nei otwieranie lochu.

Opublikowano

W tym już ci nie pomogę, bo to też trzeba w tym pliku pozmieniać z false  na true, bądź odwrotnie :) ale nie wiem dokładnie w którym miejscu. Jezeli będziesz próbować zmieniać w bocie to ci wywali bota i będziesz mósiał robić wszystko od początku. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...