Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladiatusSanfre

TheSzczepan4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten silnik to dno, jest tak bardzo rozbudowany, że spolszczenie jego to 10 minut, ponad to ma pełno niedociągnięć, dziur i 0 zabezpieczeń. nie wspominając o tym, że powoduje duże obciążenia maszyny. zrobiłeś coś w nim w ogóle?

Opublikowano

Ten silnik nie jest nic warty jak to powiedział @BBC37

ten silnik to dno, jest tak bardzo rozbudowany, ponad to ma pełno niedociągnięć, dziur i 0 zabezpieczeń. nie wspominając o tym, że powoduje duże obciążenia maszyny.

Opublikowano

Ten silnik nie jest nic warty jak to powiedział @BBC37

ten silnik to dno, jest tak bardzo rozbudowany, ponad to ma pełno niedociągnięć, dziur i 0 zabezpieczeń. nie wspominając o tym, że powoduje duże obciążenia maszyny.

I po co nabijasz bezsensownie posty ?

Co do tematu , zarejestrowałem się na tej stronie , bez żadnego wprowadzenia do gry , postanowiłem wszystko wydać w statystyki .. Gdy zostało mi 13 golda , dopiero wtedy okazało się że trzeba było kupić ekwipunek aby móc gdziekolwiek się ruszyć .. I co teraz z kontem ? Wprowadź jakieś wprowadzenie do tej gry , jakiś TUT na początek ..

Opublikowano

I po co nabijasz bezsensownie posty ?

Co do tematu , zarejestrowałem się na tej stronie , bez żadnego wprowadzenia do gry , postanowiłem wszystko wydać w statystyki .. Gdy zostało mi 13 golda , dopiero wtedy okazało się że trzeba było kupić ekwipunek aby móc gdziekolwiek się ruszyć .. I co teraz z kontem ? Wprowadź jakieś wprowadzenie do tej gry , jakiś TUT na początek ..

To jest tylko moja opinia którą mogę wyrazić. A że serwer mi się nie podoba i jest według mnie bez sensu to jest moja sprawa. 

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...