Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał Youtube - Recenzje, testy i wszystko inne...

Arard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Witam was wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Łukasz (Arard) i chciałem zaprezentować wam mój kanał na YouTubie.
Moją główną tematyką kanału, są recenzje i testy różnych rzeczy, które zasługują na miejsce w koszu, ale również oceniam te dobre, za przyzwoitą cenę. Oprócz tego mam zamiar wstawiać filmy o każdej kategorii. Po prostu tę, które chcę. To nie jest tak, że mam jedną tematykę i chcę się jej trzymać - nie. Mój kanał jest hybrydą wszystkiego. Przynajmniej będzie, bo mam dopiero 4 filmy (LOL). Pragnę zaznaczyć, iż mam dopiero lat 14 i nie przeszedłem w pełni mutacji. Nie boję się pokazywać swojego ryja. Filmy będą się pojawiać dość często (przynajmniej raz na tydzień), ponieważ mam masę pomysłów. Proszę nie patrzeć na mnie z góry, bo dopiero się rozwijam i czekam na obiektywne, kulturalne komentarze mojego kanału. Mam również pomysł na serię GoPro - która nie będzie nagrana GoPro, ale jakąś inna kamerą sportową. No to tyle. Proszę oto link do wspomnianego kanału: xxxxxxxxxx

Pozdrawiam ;)
Opublikowano

http://youtu.be/EkmJVQX5VzY

Wyjaśnij mi, proszę, po jaką cholerę rozkręciłeś mysz? Sensor oraz elementy optyczne nie są wtedy całkowicie unieruchomione i każdy taki "test" jest nic nie warty. +Brak podkładki. 

Zobacz, jak wyglądają testy "sprawności kursora" - nie jest to bezsensowne poruszanie myszą po podłożu. 

Testowałeś przyciski, hm... Fajnie, że działały, ale wolałbym zobaczyć, jak znoszą one przynajmniej kilkaset tysięcy kliknięć. 

http://youtu.be/HH1Dw9bQT2w

Brak informacji o karcie dźwiękowej, pomieszczeniu, w którym nagrywałeś dźwięk, nie podałeś w jakiej odległości trzymałeś *buzię* od mikrofonu podczas nagrywania. Gdybyś jeszcze chociaż powiedział, z czego jest wykonana obudowa, jaka jest długość przewodu... No ale naprawdę?

http://youtu.be/7X3jSxPXWQ8

Z jakiej wysokości rzuciłeś pada, z jaką siłą, pod jakim kątem?

Zanim zaczniesz coś robić, poczytaj trochę na ten temat. Wszystko wykonałeś źle, nie mogę cię nawet pochwalić za dobrą jakość filmów.

ㅈㅈ.

Opublikowano

1. Nie rozkrecilem myszy: nie chciala wspolpracowac. Chcialem pokazac, ze ta mysz jest tak tania, ze po pewnym czasie przyciski nie reaguja jak powinny.

2. Po co pisac karte dzwiekowa, miejsce, skoro malo osob te dane sprawdza.

3. Pada po prostu rzucilem z duza sila, bo fifa world jest zle zoptymalizowana.

Rozumiem, swoje bledy, dlatego jeszcze raz nagram recenzje mikrofonu i myszki, aby sie poprawic. Dziekuje, za twa szczera krytyke, pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem, czy odpowiedziałeś żartobliwym tonem, czy jednak nie rozumiesz swoich błędów. 
Robisz recenzję - postaraj się, aby była ona coś warta. "Po co pisać to, skoro nikt tego nie sprawdza" - JA SPRAWDZAM. Powinieneś również podać gdzieś specyfikację sprzętu (np. w opisie filmu - zamieszczanie tak długich informacji w filmie nie jest zbyt dobrym pomysłem).

"ta mysz jest tak tania, ze po pewnym czasie przyciski nie reaguja jak powinny." - to brzmi idiotycznie. Podam ci przykład - posiadam klawiaturę Compaq z lat '90 - do dzisiaj działa bez problemu i bije na głowę klawiatury membranowe za 100 PLN. A zapłaciłem za nią 5 PLN. :)

Jakość nie koniecznie jest zależna od ceny.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...