Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World trenerzy

elit09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z trenerami, jak działają i wogole? Mam kilku np głownych i po 1 w reszcie. Potrzebuje czegokolwiek o nich. Do tego nie mam pojęcia jak wykonać markowanie strzału, wiem, że trzeba kliknac strzal i podanie, czy tam dosrodkowanie, mimo tego nie wyszlo mi wogole. :D

Pomocy

Opublikowano

trenerzy są od tego jak np pisze głowa +15% to jak twój zawodnik ma kontuzje głowy i dajesz mu kartę leczenia to działanie tej karty zwiększa się o 15%

Dajmy na to twój zawodnik ma kontuzję na 10 meczów karta daje ci  +6 leczenia to z +15% masz 7 :D

markowe czyli finezyjne ? czy markowe w sensie że udajesz że strzelasz ? przy 1 zobacz w sterowaniu pod którym masz finezje i naciskasz to +strzał/podanie

przy 2 jak naciśniesz strzał naciśnij go drugi raz i daj strzałkę w którą chcesz stronę to zrobić :)

Myślę że pomogłem

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Trenerów wystarczy po zakupie wysłać do klubu. Oni zostaną automatycznie aktywowani.

Przy zamarkowaniu podania lub strzału kombinację klawiszy należy wykonywać szybko.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...