Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ciekawi mnie to czy rengar jest teraz o wiele mocniejszy  po tym reworku bo na razie widzę że wszyscy nim tak cisną jak nigdy i o wiele częściej go widzę teraz

Opublikowano

Tak zdecydowanie jest mocniejszy,mam go i jestem zadowolny. Dobrze zbudowany i wyskillowany koteł potrafi sam wybić team przeciwnika ulti>q i taki adc w late gamie nie ma pół hp :P

Opublikowano

Zagrasz dobrze i w tf ściągasz adc uciekasz wlatujesz w apc zabijasz i  ogarnięty rengar jeszcze ucieknie, bo ma taką szybkość zabijania, że pała wymięka :D

Opublikowano

Aktualnie jak dla mnie jest to jeden z silniejszych junglerów i ma jeden z najlepszych late gameów z wszystkich postaci. Jego burst jest nie do opisania... To co on potrafi zrobić z lekkim feedem jest nie do ogarnięcia. Jedną wbitą potrafi ściągnąć adc i apc na combo... Na topie jest trochę słabszy, ale aktualnie myślę, że jest on dużo silniejszy niż przed reworkiem. 

graphic.png

Opublikowano

Jego DMG z q teraz jest nie do ogarniecia , ogromny burst.
Tak , teraz rengar jest duzo mocniejszy niz przedtem , kiedys early bylo jego , teraz kazda faza gry ...

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Pewnie, że jest mocny. W mid i late game potrafi zdjąć takiego ADC z łatwością.

+ tankey

+ heal

+ slow / unieruchomienie

+ boost do as

+ slow

+ boost do ms

+ niewidzialność z R

+ doskok z krzaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...