Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambusek do ExP, a taki czy.. taki? Argentus

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam 2 bambuski na serwerze Argentus.. I mam takowe pytanie, który Bambusek do expa był by lepszy? :)

Z którego bym więcej bił? I czy te zwierzęta coś by mi dały? :D

Bambusek 56 SR, zwierzeta, diabły, mistyki Czy Bambusek 53 SR, krytyk, diabły, mistyki? ;p

image.png

Opublikowano

Wszędzie :D Na Argentusie są mapki na 200 itd.. Bonusów niestety nie wiem ;c Tak pytam którym bym np w Av. Bił więcej? ;p

image.png

Opublikowano

Też tak myślę jak up, w końcu te 3 sr to nie duża różnica, a tutaj ładniej to wygląda i w dodatku ma tego +15% na kryta :D Czekam na dalsze opinie, 1:1 na tego bambusa i tego ;3

image.png

Opublikowano

To wybiorę i zrobię sobie tego Bambuska 53 SR, Krytyk, Diabły, Mistyki. 

AntyWarn, Mam kolejne pytanie.. A więc Bambus Bossówka, który by katował jak najmocniej bossów?

1.Bambus 22 UM, Otrucie , Diabły , Przeszywka.

2.Bambus 22 UM, 20 INT , Diabły , Mistyki.

image.png

Opublikowano

Bambus 56 sr bym bral :) Dlategoiz na kryta na argentusie lajtowo da sie wbic ponad 100% :) bez wiekszego wyczynu. a zawsze 3sr wiecej i bon na baronowna tez jest ;d

A co do bossowki to w helmie jak masz otrucie no to bralbym nr 2 czyli 22um i int ;d

40117680099074104760.gif                                                 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...