Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry start

Dev_Koder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam do was pytanie . Jak rozwinąć dobrze postać od samego początku ? kieruję się według poradników o handlarstwie , gram dopiero 2 dzień , ale nie jestem do końca pewien czy  na datę dzisiejszą te poradniki są nadal aktualne .. Wczoraj udało mi się upchnąc na rynku całe jedzenia od handlarza , były bardzo tanie . Dzisiaj do handlarza przyszło nowe jedzenie , ale o wiele droższe .. Poziom nadal mam 5 , i nie chodzę wyprawy , arene . Jeśli już nto na 7h pracy. Jak to jest ?

Opublikowano

nie chodź do pracy, bo dostajesz za to expa. zdejmij całe eq, możesz je nawet sprzedać, bo Ci się nie przyda. handluj cały czas jedzeniem, nie pracuj, nie rób wypraw ani aren. i tak przez jakiś czas to uzyskania efektu, który podałem w poradniku.
tutaj masz mój poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/695520-poradnik-jak-zaczac-gre-i-stworzyc-dobra-postac/

Opublikowano

Właśnie wzorowałem się twoim poradnikiem , lecz powoli wątpiłem że jest on na "czasie" .. Teraz kromka chleba kosztuje 144 złota .. Czy to normalne ?

Opublikowano

ceny na 5lvl są różne. zależy jak się trafi. od 14złota do nawet 540. kupuj tylko najtańsze.

No właśnie dzisiaj mi się trafiło w miarę tanie , ale to 1 lvl jedzenia , a te droższe 5-6 lvl też kupiłem , wydałem całą kasę z wczorajszego "ubolewnego" handlu , i teraz rozumiem że te jedzenie 5-6 lvl poprostu o 2x więcej się sprzedaję .. Teraz chyba rozumiem o co w tym chodzi. I jeszcze takie pytanie , ile trzeba mieć czasu żeby nabić takie staty jak u ciebie są w poradniku na 5 lvl ?

Opublikowano

a co byś chciał? wydając kasę na rubiny da się taki efekt osiągnąć szybciej, bo co chwile bierzesz nowe towary u handlarzy i masz nową dostawe żarcia. :)

Opublikowano

Ehh szlak by to trafił .. Po południu przyszło nowe żarcie , wystawiłem je o 1 golda taniej te samo jedzenie , i teraz 3 innych handlarzy przebiło moją cenę prawie o połowę.. Nic nie mogę sprzedać .. 

Opublikowano

Ehh szlak by to trafił .. Po południu przyszło nowe żarcie , wystawiłem je o 1 golda taniej te samo jedzenie , i teraz 3 innych handlarzy przebiło moją cenę prawie o połowę.. Nic nie mogę sprzedać .. 

są tacy idioci co psują zarobek sobie i innym. ale spokojnie, wystawiaj, będzie schodziło. na jakim serwerze grasz? może będę w stanie pomóc. ;p

Opublikowano

są tacy idioci co psują zarobek sobie i innym. ale spokojnie, wystawiaj, będzie schodziło. na jakim serwerze grasz? może będę w stanie pomóc. ;p

Gram na Prowincji 26 , mam nick Dev999 . Szkoda bo czekam już cały dzień i dopiero 4 najtańsze jedzenia zeszły  <_<

Opublikowano

Gram na Prowincji 26 , mam nick Dev999 . Szkoda bo czekam już cały dzień i dopiero 4 najtańsze jedzenia zeszły  <_<

to niestety, nie gram na 26. cierpliwości, zejdzie. jak wystawisz drugi raz i nie zejdzie, to odczekaj dzień/dwa zanim wystawisz (szkoda kasy na vat), a na pewno zejdzie. sam taką taktykę stosuję i mnie nie zawodzi. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...