Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Cantia poszukuje technika!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4s0p65i6ixlx.png

Poszukujemy technika na serwer Metin2.

Oczekujemy:

- konfiguracja BSD,

- wgranie plików serwerowych,

- zabezpieczenia,

- pomoc przy cliencie.

Więcej na:

GG: 411253596

Prywatna wiadomość na forum.

53119619897251308617.png

Już wkrótce Cantia.pl Prywatny serwer Metin2 Easy/Medium !

Opublikowano

Nie polecam, administracja amatorka wszystko mają z MPC gotowce wzięte i się tym chwalą, na dodatek Drison aka Grafik aka inne nicki w Teamie jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Z Asfenem to była pomyłka .... Wszystko podsyłał....  Prawie cały system ulepszeń zostanie zmieniony... Nic nieumiał nawet rozpakowac pliku.tgz na serwerze....

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Nie polecam, administracja amatorka wszystko mają z MPC gotowce wzięte i się tym chwalą, na dodatek Drison aka Grafik aka inne nicki w Teamie jeszcze raz nie polecam.

Zrób coś swojego, a potem mnie krytykuj.

Hejtujesz mnie od początku, chociaż nic Ci nie zrobiłem, ani nie miałem z Tobą styczności.

Jak jesteś taki sprytny to zrób coś swojego, a nie się w czyjeś pchasz.

Opublikowano

Również nie polecam, nie ogarnięty i dziecinny Team, nie wiem co macie do Asfena skoro to jest dobry Technik lecz brakuję mu trochę doświadczenia + stabilności serwera, gdyby jeszcze miał nick Asfen było by dobrze, nie polecam jeszcze raz biorą gotowce z Neta i nic nowego na serwerze.

Hejtujesz mnie od początku, chociaż nic Ci nie zrobiłem, ani nie miałem z Tobą styczności.

Drison ty tam bądź cicho, bo bierzesz gotowe szablony, i belki i tylko napis też mogę zrobić... Taki z cb Grafik jak ze mnie Technik.

Z Asfenem to była pomyłka .... Wszystko podsyłał....  Prawie cały system ulepszeń zostanie zmieniony... Nic nieumiał nawet rozpakowac pliku.tgz na serwerze....

Z tego co mi Asfen pisał to ty gówno potrafiłeś, nie umiałeś wgrać plików + bazy.. OMG !

Opublikowano

Również nie polecam, nie ogarnięty i dziecinny Team, nie wiem co macie do Asfena skoro to jest dobry Technik lecz brakuję mu trochę doświadczenia + stabilności serwera, gdyby jeszcze miał nick Asfen było by dobrze, nie polecam jeszcze raz biorą gotowce z Neta i nic nowego na serwerze.

Drison ty tam bądź cicho, bo bierzesz gotowe szablony, i belki i tylko napis też mogę zrobić... Taki z cb Grafik jak ze mnie Technik.

Nigdy nie miałem z Tobą do czynienia, więc skąd te bezpodstawne zarzuty, że nieogarnięty i dziecinny team?

Z Tobą nie pisałem, więc się nie wtrącaj, wielki znawco.

Widzę, że Asfen i jego kółko różańcowe w akcji. :)

Opublikowano

Z tego co mi Asfen pisał to ty gówno potrafiłeś, nie umiałeś wgrać plików + bazy.. OMG !

Dobra Asfen wywaliłem cię teamu a teraz się mścisz?

Jakie to dojrzałe... Pozatym to ty zajmowałeś się mysql i stroną techniczną serwera...

A tak dla jasności 9888814033736221121868.png

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Się kłócicie panowie. Wiadomo ze i tak czy tak większość wiary i tak ma zedytowane gotowce ;]  Po drugie każdy z was na pewno użył czegoś gotowego więc ?  Ja sam stawiam serwer hamachi i wiem żeby zrobić coś swojego to musisz być  dobrym informatykiem albo możesz zrobić własną fabule :)

RPK RAZEM PONAD KILO

Opublikowano

Polecam. Miła ekipa i bez Asfena, który był w Teamie. Mam nadzieję, że na dniach dodacie nowości, które obiecaliście [Autorskie].

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Przecież Nexor to Asfen   :D myślał , że jest taki anonimowy . . . :)

Teraz widzę , że ma niby 19 lat :D ciekawe bardzo :)

na fb 14 :D

Administracje polecam :) 

Opublikowano

Nie polecam teamu, prócz sponsor.

Administrator serwera to złodziej i oszust ;]

O Giecu, robiłem z tobą serwer i team się rozpadł :) I teraz że ja oszust? Nikt ci nie kazał kupić vps i kraść mi hostingu strony.

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Asfen aka Nexor aka Gareth aka Palladin aka Azor aka 10 innych nicków.

Nie potrafisz nic i nigdy się już nic nie nauczysz :)

Twoje serwery padają po 30min każdy jeden,a było już z 10.

Dodatkowo pokaż mi jedną rzecz którą dodałeś sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...